2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 40 پست
چی بزارم پس    

دایی ای عمویی چیزی نداری اسمش خوشل باشه بااون ست کنی؟بذار فردا بچت اسمشو دوس داشته باشه

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

به نظر منم حلما قشنگه عزیزم.

اما کلا من نمیفهمم اسم بچه چه ربطی به اسم مامان باباش داره.یه اسم خشگل بزار خودش بعدا راضی باشه.کدوم از ما الان میگیم کاش اسمم با مامان بابام ست بود.

ممنونم پس همون حلما میزارم  

حلما تلفظ اصلیش holmaهستش و اصلا قشنگ نیست با تلفظ واقعیش معنیشم میشه صبر کردن که معنی جالبیم نداره خب اسمشو بزار پرستش یانیایش که مذهبیم هست

سعی کن زن باشی مرد بودن مثل آب خوردنه    
دایی ای عمویی چیزی نداری اسمش خوشل باشه بااون ست کنی؟بذار فردا بچت اسمشو دوس داشته باشه

شما اسمه بچتو با عمو و دایی ست میکنید؟🤔😐

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
شما اسمه بچتو با عمو و دایی ست میکنید؟🤔😐

اگه اسم باباش جعفر باشه اره😆😆😆😆.شوخی کردم.هرچی میذاره نامدار باشه

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه