2777
2789

قارچ و سوسیس و ذرت

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسپاگتی درست میکنم .

به هیچ عنوان دم نمیکنم !

مقدار فراوانی سیر و گوجه رو پوره کرده تفت میدم بعد اسپاگتی رو اضافه میکنم .. با کمی پارمسان و ریحون سرو میکنم . همین ! 😋

میشه کمی پیاز داغ هم اضافه کرد .

ماکارونی اصیل فقط پیاز و گوشت چرخ کرده داره

پیاز داغ زیاد بعد گوشتو خوب تفت بده و رب هم دستو دلباز بریز خوووووب سرخ کن رنگش باز بشه

ادویه هم پودرسیر و آویشن و فلفل سیاه🤤🤤🤤

نسبت ماکارونی به مواد هم باید مناسب باشه

توی اب ماکارونی هم اصلا روغن نریز، موقع آبکشی خوب آبسرد بگیر روش، بعدش هم با موادی که درست کردی خوب مخلوط کن (هیچ وقت ماکارونی و مواد رو لایه لایه نریز)

ته دیگ هم سیبزمینه رنده درشت😍😋🤤

عه من سیب زمینی نگینی سرخ میکنم بعد اضافه میکنم واقعا خوش مزستاز لحاظ ضرر که بله

هویج رو امتحان کن . اگر گوشت میزنی ،هویج رنده شده رو به مایه گوشتی اضافه کن .

در غیر اینصورت نگینی خورد کن و اضافه کن

راز خوشمزه شدن ماکارونی پیاز فراوان ادویه کاری دارچین زردچوبه پودر فلفل قرمز رب گوجه زیاد گوشت چرخ ک ...

دارچینو کی بریزیم

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜