kim_manel مدیر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2206 عنوان بچه هااا | مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 29 پست با یه آدم نامناسب با شرایط من رفتم تو رابطه ولی مثل خرررر دوسش دارمتا حالا پارتنر نداشته عاشق نحوه ی ناز کشیدنشم ...عاشق اینم که چیزی حالیش نیست زیاد 🥺🥺🥺😂 اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎" دیروز | 18:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 8406 آره خیلیییی نمیخوابه دیوونست شب میگه میخوام پیش تو باشم صبم که کار داره بهش میگم بابا من صب میخوابم ... وایییی نیگاش کنن بمونید برا هم🥹😂💖 دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2206 😂😂😂😂سوارشو عااا یعنی چی ببین همینکه بیس چهاری نازمو میکشه خودش یه دنیاست🫠😂 اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"
naziiiiiiiiiiiii6971 عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 22713 عااا یعنی چی ببین همینکه بیس چهاری نازمو میکشه خودش یه دنیاست🫠😂 😂😂😂خیلییییی خوبه ولش نکن توی رابطه مرد باید دوست داشتننش بیشتر باشه اونوقت اون زندگی برندس😂 عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2206 وایییی نیگاش کنن بمونید برا هم🥹😂💖 مرسی قلبم میدونی اینکه واقعا اولین پارتنرشم حس خیلی خوبی بهم میده واقعا چون از رفتاراش مشخصه اصلا نقش بازی نمیکنه واقعا دلش میلرزه🫠 اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 8406 حالا چیه ؟ بگو بدونم پی ام اس دوره قبل پریودی ، بطور کلی چون هورمونا بهم میریزه اصولا ، روح و اعصاب و روانت بهم میریزه ، حس بدی داری کلا و... دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2206 😂😂😂خیلییییی خوبه ولش نکن توی رابطه مرد باید دوست داشتننش بیشتر باشه اونوقت اون زندگی برندس😂 چشم دلم نمیاد که ولش کنم 🫠 خیلییی کیوته🥺🥺😂😂 اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 8406 مرسی قلبم میدونی اینکه واقعا اولین پارتنرشم حس خیلی خوبی بهم میده واقعا چون از رفتاراش مشخصه اصلا نق ... عزیزممم🥲🥹آره حس خوبی داره✨ دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2206 من از دوس پسر این بدترم این نه ایشون اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2206 عزیزممم🥲🥹آره حس خوبی داره✨ قربونت برم واقعا برام باارزشه اینکه خیلی چیزا رو اولین بار از من میشنوه یا اولیناش با منه آخه پسرا بعد بار اول راحت تر رها میکنن اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 8406 قربونت برم واقعا برام باارزشه اینکه خیلی چیزا رو اولین بار از من میشنوه یا اولیناش با منه آخه پسرا ب ... چ قشنگگگ:))✨همیشه کنار هم حالتون خوب باشه و بمونید برای هم 💖 دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2206 چ قشنگگگ:))✨همیشه کنار هم حالتون خوب باشه و بمونید برای هم 💖 ممنون گلمم اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"
naziiiiiiiiiiiii6971 عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 22713 چشم دلم نمیاد که ولش کنم 🫠 خیلییی کیوته🥺🥺😂😂 اخییی عزیزمممم🥹🥹🥹 عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
leo_boy عضویت: 1404/11/03 تعداد پست: 138 پی ام اس دوره قبل پریودی ، بطور کلی چون هورمونا بهم میریزه اصولا ، روح و اعصاب و روانت بهم میریزه ... اهان می دونستم اینو حلزون ، همیشه در خانه مجردی زندگی می کند !
leo_boy عضویت: 1404/11/03 تعداد پست: 138 این نه ایشون مگه تو درخت نیستی ؟ 😬😂 حلزون ، همیشه در خانه مجردی زندگی می کند !
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2206 مگه تو درخت نیستی ؟ 😬😂 عجبب اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"