2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون خودش مشکل داشته عزیزدلمماهم مشکل و دعوا داشتیمچرا نکشتیم خودمونو؟

میدونی تنها امید زندگیش من بودم اونم تنها امید من بود برای خلاص شدن از خانوادم.اما بخاطر اذیت خانوادم و شرایط روحی ک داشتیم باهاش یه وقتایی خیلی بد بودم.اما چند روز آخر خوب بودم تقریبا.اگاون خودش نکشته بودمن خیلی دوام میآوردم اما مرگ اون منو نابود کرد حالم از خودم بهم میخوره

میدونی تنها امید زندگیش من بودم اونم تنها امید من بود برای خلاص شدن از خانوادم.اما بخاطر اذیت خانواد ...

سوره نسا آیه ۹۷ میگه آیا زمین خدا وسیع نبود؟

برای مواقعیه که تو در ظلم و فشار و یا گناه قرار داری .خدا میگه زمین من گسترده هست راه جابه جایی و فرار هست و وقتی به در بسته میخوری این آخرین در نیست .پس عزیزم اول از همه احساس گناه نکن از خودکشی ایشون اگر در فشار و ظلم بود میتونست براش راهی پیدا کنه فقط براشون استغفار کن

و دوم اینکه خدا چقدر بهت محبت داشته که اینکارو نکردی و فرصت زندگی داری خودکشی درد رو ازبین نمیبره فقط از شکلی به شکل دیگه میبره

میدونی تنها امید زندگیش من بودم اونم تنها امید من بود برای خلاص شدن از خانوادم.اما بخاطر اذیت خانواد ...

اون خودش افسردگی داشته

مطمعن باش ب خاطر بحث با تو نبوده

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
حالم خوب نیست بخدا دارم میترکم هیچکس هم ندادم

متوجه دردت هستم عزیزم . از مشکلاتت خبر ندارم ولی میتونم بفهمم الان تو دلت چه خبره .ولی اگر درصدی بخاطر مرگ نامزدت خودت رو مقصر میدونی بدون که طبیعت سوگ هستش و تو باعث مرگش نبودی. تصمیمی که گرفت، نتیجه ی دردها و ذهن خودش بود. تو نه خدا بودی، نه میتونستی ذهنشو کنترل کنی. اینکه الان زنده ای یعنی یه فرصتی داری که با مهربونی با خودت رفتار کنی، نه اینکه خودتو مجازات کنی .اگر امکانشو داری حتما با یه مشاور صحبت کن قطعا حالت بهتر میشه