تنهاترین_ستاره_عالم مدیر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 380 عنوان خاستگار | مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 21 پست شما خاستگار هاتون سطحشون از خودتون بالاتره یا پایین تر یا هم سطح آدمی زاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق بین بنی آدم و حیوان ادب است! دیروز | 17:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهاترین_ستاره_عالم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 380 استارتر خواستگار درستهنه خاستگار اولی از خواستن میاددومی از بلند شدن از جا میدونستم 😂حواسم نبود آدمی زاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق بین بنی آدم و حیوان ادب است!
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 15743 بعد جالبه دخترای ک پایین ترن از همه لحاظ با پسرای پولدار ازدواج میکنن چرا که نه من خوش حال میشم واسه شون درستش همینه هر کسی با پسر بالاتر از خودش ازدواج کنه من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
تنهاترین_ستاره_عالم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 380 چرا که نه من خوش حال میشم واسه شون درستش همینه هر کسی با پسر بالاتر از خودش ازدواج کنه اکثرا پسرا با بالاتر از خودشون ازدواج میکنن آدمی زاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق بین بنی آدم و حیوان ادب است!
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 15743 اکثرا پسرا با بالاتر از خودشون ازدواج میکنن این مدل ازدواجا تهش پسرا دم درمیارن من زیاد میبینم دخترا با بالاتر از خودشون ازدواج میکنن و پسره واقعا دوسشون داره من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
_anisa_ عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 773 چرا که نه من خوش حال میشم واسه شون درستش همینه هر کسی با پسر بالاتر از خودش ازدواج کنه دقیقا پسر باید بالاتر باشه تا اون حس حمایت و قدرتو بتونیم ازشون بگیریم
پیچکو عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 95 مال منم وقتی میشنوم خیلی نارحت میشم من ناراحتیم از اینه ک خانواده اصراااار دارن ک قبولشون کنم، دعواهای زیادی داشتم سرشون. حتی یک نکته مثبت هم ندارن، چجوری باهاشون ازد کنم آخه 💔
تنهاترین_ستاره_عالم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 380 من ناراحتیم از اینه ک خانواده اصراااار دارن ک قبولشون کنم، دعواهای زیادی داشتم سرشون. حتی یک نکته مث ... من ک قبول نمیکنم آدمی زاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق بین بنی آدم و حیوان ادب است!