2777
2789
عنوان

شغل و درامد

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 22 پست
چقدر خوب موفق باشید یعنی از پسش بر میام؟تو تلویزیون کار میکنید یعنی یا رادیویی و...

مررسی عزیزم

به همچنین شما دوست عزیز

اره بستگی به اعتماد به نفس داره و یه بخشی هم به صدای خوب مربوطه

یه مدت صدا و سیما تلوزیون کار کردم ولی خب اومدم بیرون الان برای ارگان ها و معادن و... ازاد کار میکنم و درامدش بهتره و هم خودم صاحب اختیارم ک کی اجرا برم و کدوم رو قبول کنم یا خیر

مامان دو تا فرشته

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مررسی عزیزم به همچنین شما دوست عزیز اره بستگی به اعتماد به نفس داره و یه بخشی هم به صدای خوب مربوطه ...

خیلیم خوب و عالیه

موفق باشید عزیزم

والا من سردرگمم که چکار باید کنم

بی احترامی ممنوع.

خیلیم خوب و عالیه موفق باشید عزیزموالا من سردرگمم که چکار باید کنم

مررسی عزیزدلم به همچنین

استعدادت رو پیدا کن

من قبل از کنکور کلا علاقه.م به رشته های بیمارستانی و زیست و اینجور چیزا بود و به سبب ی سری مشکلات نشد ک این مسیر ها رو برم و اومدم سمت انسانی ولی خب متوجه شدم استعدادم همینه و باید از اول این مسیر رو میومدم شاید اگر اون رشته ها رو قبول میشدم دیگه اجرا نمیرفتم و یا کتاب نمی.نوشتم

هر چی خیره پیش میاد انشاءالله

مامان دو تا فرشته

مررسی عزیزدلم به همچنین استعدادت رو پیدا کن من قبل از کنکور کلا علاقه.م به رشته های بیمارستانی و زیس ...

خداروشکر موفق شدید

منم رشته تجربیم ولی الان احساس میکنم کاش میرفتم سمت حقوق ولی خب باید درس خوند من بیشتر دنبال درآمدم

گویندگی هم علاقه داشتم اتفاقا ولی اجرا اعتماد بنفسم کمه

بی احترامی ممنوع.