2777
2789
عنوان

خرج و دخل

553 بازدید | 25 پست

سلام دوستان 

من توي دوران مجردي خيلي واحت خرج ميكردم و ولخرجي و اصلا فكر پس انداز نبودم و الان كه ازدواج كردم بعد از دوسال تازه ميفهمم كه اشتباه كردم پس انداز نكردم 

الان از پدرم برجي ٥٠٠ ميگيرم و حقوق شوهرم تازه شده ٢٥٠٠ و با كار كردن بيرون مخالف هست 

برادرم برام كار جور كرد توي شركتشون نذاشت برم 

٣ تا قسط داريم و ماشين همسرم خرابه اصلا جور در نمياد خرج و دخلمون با اين گروني 

پنجشنبه مهمون دارم رفتيم امروز خريد حدود ٢٥٠ سد تا ه معمولي خريد كردم ميخوام ببينم كسي عست اينجوري باشه و ايا ٢٥٠٠ درامد خوبيه 

به همسرم ميگم برو اسنپ شبا ميگه جونشو ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا...اون بیچاره خودش داره کار میکنه شما میگی اسنپم بره؟ توی خونه خودتون نمیتونی مثلا با خمیر چینی مجسمه درست کنی بفروشی؟

مــن کــه اصــرار نــدارم تــو خــودت مــخــتـارے یــا بــمـان یــا کــه نــرو یــا نـــگـــهـــت مے دارم  

پدرشوهر من ماهی دو و نیم درامدشه داره خرج ما هفت نفرو میده😐😐کسری ام نداریم خداروشکر، ی دخترشم دانشگاه ازادیه، اما قسط خونه نمیده قسط وام دیگه ای رو میده عوضش

دس رو دلم نزار خواهر یه بچه داشتم بچه دومم دوقلو شد درآمد همسرم ماهی۲تومنه البته چون کارش آزاده ۳ماه از سالو کارش راکته به خدا کم آوردم هزینه خوراک پوشاک بچه ها قسط ماشین  هزینه های یوهویی 

همچیز هم که روز به روز داره گرون میشه 

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼