2777
2789
عنوان

تهدید با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 127 پست
بعید میدونم نظامی باشهاگر باشه عکست روپخش نمیکنهولی توهم دیگه ازین غلطا نکنبرای خودت حد ومرز بذار

خب تو پیجش دیدم دیشب یه لحظه هم اومد ویدیو کال دیدمش...اتیکت اسمش رو لباسه از پیج دیدم تو پیج پدرش هم با لباس نظامی بود نمیدونم واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترسوندت عزیزم .تا تن به خواسته های کثیفشون بدی .دیوار حاشا بلنده .خیلی شیک و مجلسی بزن زیر همه چی

نمیتونم از اول نباید میترسیدم ک ترسیدم و آتوی بیشتری دادم دستش

از سال ۹۸ عضوم سومین کاربری🫠 یه صلوات برای قبولیم تو کنکور بفرستین🥺🦋✨️

خوب کاری کردی ،منم اون موقع همین کارو کردم از همه جا بلاک کردم اپلیکیشنامم بعضیا رو پاک کردم ،اگه م ...

اوننمیترسه چون دستم بهش نمیرسه ایران نیس و داره میتازونه

چیشد بلاخره ول کرد؟

از سال ۹۸ عضوم سومین کاربری🫠 یه صلوات برای قبولیم تو کنکور بفرستین🥺🦋✨️

گفت میفرستم به بابات

ببین تهدیداشو داری؟

ضبط صدا نصب کن رو گوشیت، تهدیداشو ضبط کن

بعد بهش پیغام بده بگو تهدیداتو ضبط کردم رفتم پلیس فتا گفته اگه بازم تهدیدم کنی هم برم مراجع نطامی هم برم پلیس فتا. گفته خانوادتم چیزی نمیفهمن نگران نباش

میگی ده ساله باهاش در ارتباطی

یه جا نوشتی 22 سالته

یعنی از 12 سالگی در ارتباطی؟؟؟؟؟

اصلا حرفاتو نمیتونم باور کنم

میشه واسه مامان شدنم یه دونه صلوات بفرستین؟   خدایا منو هم مامان کن، خدایا نعمتهای خوبی واسم دادی بازم نعمت مادر شدنو بهم بده، خدایا انگیزه و هدفی ندارم بهم بچه بده تا واسم انگیزه باشه، خدایا همسرم گناه داره خیلی بچه دوست داره کاری کن پدر بشه، خدایا انگیزه همسرم فقط بچه دار شدنم هست بهمون کمک کن 
میگی ده ساله باهاش در ارتباطییه جا نوشتی 22 سالتهیعنی از 12 سالگی در ارتباطی؟؟؟؟؟اصلا حرفاتو نمیتونم ...

ن باهاش در ارتباط نبودم هر چند وقت یک بار پیام میداد که منو اکی کنه من نمیخواستم