2777
2789
عنوان

تهدید با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 127 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری؟ چون واقعا شرایط حضوری رفتن ندارم که بخوام شکایت کنم

فک کنم سایت هم داره

ولی فعلا فقط تهدید کن

بعدم بگو پدرم مشکلی نداره براش توضیح میدم اون موقع طرف حسابت اونه نه من

کلا وا نده

فک کنم سایت هم دارهولی فعلا فقط تهدید کنبعدم بگو پدرم مشکلی نداره براش توضیح میدم اون موقع طرف حسابت ...

دیشب که واقعا خیلی ترسیدم خودشم متوجه شد بهش گفتم با پدرت صحبت میکنم حلش میکنم اینو گفتم کوتاه اومد

میخورن خوبم میخورن 😭

مگه کاری کردن ؟لابد خیلی در مقابلشون ضعف نشون میدید،منم توهمچین شرایطی بودم ،کاملا درک میکنم از روی هوا حرف نمیزنم،ولی اصلا نباید ضعف نشون بدید،طرف میگفت اینکارو میکنم من میگفتم بکن!فکر کردی چبکار میکنن!اونا ته تهش خانواده منن ،نهایت یه کتکی هم بخورم ،اصلا تو بگو یه مدتم تو خونه حبسم کنن ،در نهایت من بچشونم از گوشت پوستشونم ۴ صباح دیگه یادشون میره،اما بترس از روزی که بیان خر تورو بگیرن که دیگههه محاله ولت کنن!تا پدرتو در نیارن نمیشینن!

آخ خونه مون که افتاده تو تصویر چی

عکس توی گوشیت بوده اون هکت کرده تو برای خودت عکس گرفتی اون هکت کرده یا به تلگرامت یا واتساپت دسترسی پیدا کرده اونا اونجا بودن برداشته وداره تهدید میکنه

حالا تهدید به چی میکنه؟

پاک کرد همرو اون خودش میدونه چیکار کنه که هیچ مدرکی ازش نمونه من بدبخت ساده بودم

خب ببین برو پلیس همه اینارو بگو شاید کمکت کردن . اگرم نشد خب ی عکسه دیگه این دنیا اونقدر بزرگه خودتو ناراحت نکن . انقدم جلوش حساسیت نشون ندهه این پسرا هرچی ازشون بترسی بیشتر تهدید میکنن من اکسم گفت عکساتو پخش میکنم بدبخت بشی . منم گفتم خب بکن ب ... اخرش هم بیخیال شد

بژی کورد

غلط کرده نظامیان اگه خلاف کنن بدتر توبیخ میشن غیر از دادگاه اصلی دادگاه نظام دارن

کاربران نی نی سایت اغلب نوجوانان هستند و برای لذت دروغی می نویسند اما به فرض این خانم هم راست گفته باشد: طبق قوانین جمهوری اسلامی، چت کردن با غریبه و فرستان عکس مستهجن و مبتذل، یک عمل منافی عفت است که برای طرفین ۹۹ضربه شلاق تعزیری دارد، یعنی خود این خانم اگر هم شکایتی بکند باید شلاقی هم بخورد، بعدش می گوید آن مردی که باهاش رل زنی کرده، فیک بوده که لایو تنها راه تشخیص فیک از واقعی ست پس بیشتر تقصیر این دختر بوده، البته با توجه به تهمتی که علیه نیروهای مسلح زده به احتمال زیاد دروغ می گوید یعنی تو که می گویی فیک بوده از کجا فهمیدی سروان هست ؟؟؟ لایو گذاشت ؟؟؟ واقعاً یک سروان باج خواهی می کند ؟؟؟ پس تاپیک این کاربر دروغ است،

اینجا بودنم به علت کندی اینترنت است