2777
2789
بیاین گریه پارتی راه بندازیم :)

کاش میشد یه جا جمع شیم همو بغل کنیم گریه کنیم

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀 یه روز یه قاصدک میزد تو هوا پرسه ناراحت و گریون،فراری از لحظه🖤🕊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا

تو زندگی مشترکم خوشحال نیستم کلی با هم فرق داریم هر روز فقط میگذرونم دیگه هیچ ارزو و هدفی ندارم

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀 یه روز یه قاصدک میزد تو هوا پرسه ناراحت و گریون،فراری از لحظه🖤🕊

تو زندگی مشترکم خوشحال نیستم کلی با هم فرق داریم هر روز فقط میگذرونم دیگه هیچ ارزو و هدفی ندارم

طلاق بگیر از من به تو نصیحت تا نشدی مث مامانم برو و زندگیتو بساز خودتو حیف نکن چون اگه بمونی و بچه بیاری شایدم الان داشته باشی دیگه اونوقت تونیستی که آسیب میبینی فقط بچت هزاران برابر تو آسیب میبینه

Maybe in another life

طلاق بگیر از من به تو نصیحت تا نشدی مث مامانم برو و زندگیتو بساز خودتو حیف نکن چون اگه بمونی و بچه ب ...

اره همش راجع به زندگی ام بعد طلاق رویابافی میکنم احساس میکنم تا وقتی تو این زندانم نمیتونم شاد باشم و هدفی داشته باشم. خداروشکر بچه ندارم و نمیخوام. ولی مشکلم اینه ترسوام از برداشتن قدم های اول برای طلاق میترسم

اره همش راجع به زندگی ام بعد طلاق رویابافی میکنم احساس میکنم تا وقتی تو این زندانم نمیتونم شاد باشم ...

از طلاق نترس از این بترس ۱۰سال دیگه یه زن بی هدف شکست خورده ای که از لحاظ روحی جسما فرسوده شدی برای اینکه اونجایی که نباید ترسیدی🙃

Maybe in another life

از طلاق نترس از این بترس ۱۰سال دیگه یه زن بی هدف شکست خورده ای که از لحاظ روحی جسما فرسوده شدی برای ...

اره درست میگی😔