2777
2789
اتفاقا منم از سلطنتی سه نفرشو دوست نداشتم طرحشو ولی دیکه موندم

سلطنتی زیاد مد نیست اگه بچه کوچیک داری یا پر رفت و آمدید رنگشم مهمه روشن نباشه

آقایون محترم سایت لطفا درخواست دوستی ندید باور کنید همه ی خانما هرز نیستن آيا ميدانستيد حريص ترين موجود جهان چيست؟حريص ترين موجود جهان مگسه.يک جا مينشيند بعد ميگه نه بگذار آن طرف بشينم ،همش اين طرف و آن طرف ميشيند ميخواهد ببيند آن طرف چطوره. قانع ترين موجود جهان ميدانيد چيست؟قانع ترين موجود جهان عنکبوته ميرود يک گوشه تار ميزند همان جا مي ماند بلکه يک کسي از راه برسد يا نرسد.مولا علي ابن ابي طالب فرمودند:" در حيرتم از خلقت اين جهان که چگونه حريص تريني طعمه قانع ترين ميشود."قانون جهان اين است حريص ها طعمه قانع ها ميشون

البته تو این عکس فقط اون مبل سه نفری که لبش چوبیه ،شبیه مدلش خواهرشوهرمه

منم از این مدلا خییلی دیدم همون قیمت ۱۰۰ تومن بودن ولی نمیدونم چرا اصلا دوست ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم از این مدلا خییلی دیدم همون قیمت ۱۰۰ تومن بودن ولی نمیدونم چرا اصلا دوست ندارم

اره به نظر منم خیلی جالب نیست مخصوصا با این قیمتا

ولی آدم هر چی بیشتر میگرده گیج میشه

ببین تو نگاه اول چی به دلت میشینه

ایشالا به خوشی استفاده کنی🌿💚

سلطنتی زیاد مد نیست اگه بچه کوچیک داری یا پر رفت و آمدید رنگشم مهمه روشن نباشه

نه پر رفت و آمد نیستم ولی رنگ روشن خییلی دوست دارم واینکه اره اکثرا میگن مد نیست ولی من خیلی دوست دارم

اره به نظر منم خیلی جالب نیست مخصوصا با این قیمتا ولی آدم هر چی بیشتر میگرده گیج میشه ببین تو نگاه ا ...

البته اینا چون ساده ان مدن ولی من اصلا دوست ندارم همین مدلی که فرستادم خوبن بردارم

البته اینا چون ساده ان مدن ولی من اصلا دوست ندارم همین مدلی که فرستادم خوبن بردارم

والا به نظر من که خوبه اگه خونت بزرگ و جا داره ،بخر

اگه میخای خیلی گرفته نشه همون مدلی که فرستادم فک کنم مناسب باشه

من بلاخره یه روز از مد میفته ببین چی به دلت میشینه

اینایی که عکسشو فرستادم خیلی خوشم اومد ولی اون سه نفره تاج دار احساس میکنم طرحش قدیمیه نمیدونم چرا

والا به نظر من که خوبه اگه خونت بزرگ و جا داره ،بخراگه میخای خیلی گرفته نشه همون مدلی که فرستادم فک ...

نه زیاد جادار نیس کوچیکه ولی پذیراییم دوتا دوازده میخوره