2777
2789
عنوان

شب وتنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 31 پست

استارتر یکی از چاکرا هات مسدوده که اینجوری میترسی، آدم عادی شب و روز فرقی نداره براش

حالا دقیق یادم نیست کدوم یکی از چاکرا ها به ترس مربوط میشد ولی اگه مهمه برات تو گوگل تحقیق کن و پاکسازیش کن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر یکی از چاکرا هات مسدوده که اینجوری میترسی، آدم عادی شب و روز فرقی نداره براشحالا دقیق یادم ن ...

من کلا ادم ترسویی هستم تا چیزی میشه یه جوری میترسم

از سگ میترسم از تاریکی از صدای بلند همه چی پ

فکر وخیال خودم خوشبحالت نمیرترسی شب تنها جایی بودی

منم فکرو خیال دارم حتی راجع به ترسناک ترین چیزا ولی نمیترسم تازه خوشمم میاد🤭

دارک پسندم کلا و اینکه ناخوداگاهمو پاکسازی کردم، همه چیز به روح و ناخوداگاه بستگی داره، الان از نظر انرژی و فرکانس تو رده پایینی هستی برای همین از شب میترسی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
من کلا ادم ترسویی هستم تا چیزی میشه یه جوری میترسم از سگ میترسم از تاریکی از صدای بلند همه چی پ

به غیر از حس ترس و ناامنی

حس افسردگی یا بی اشتیاقی به این دنیا هم داری؟

منم فکرو خیال دارم حتی راجع به ترسناک ترین چیزا ولی نمیترسم تازه خوشمم میاد🤭دارک پسندم کلا و اینکه ...

سالی که کرونا اومذ انقد ترسیدم هرشب بیدار میموندم یه هفته بیدار موندم از ترسم مریض شدم چند تا فرص پشت هم خورده بودم تا مرز سکته قلبی رفتم

عنرم به دنبا بود وکرنه رفتع بودم

بعد اپن پانبک گرفتم دیگه خوب نشدم

چکار کنم نترسم به هیچی فکر نکنم

فکرتو درگیر افکار بد نکن در عوض به چیزایی که دوست داری فکر کن، مثلا به اینکه موفق میشی، آرزو هاتو تجربه میکنی و...

وقتی فرکانست پایینه و به چیزای منفی فکر میکنی ناخوداگاهت ترسو تر و ضعیف تر میشه.

اول باید ترستو نادیده بگیری تا بتونی بهش غلبه کنی پس قدم اول همون درگیر نکردن فکر به چیزای منفیه...

قدم دوم پاکسازی ناخوداگاه و انرژی درونیت با استفاده از اهنگ های مخصوص مثل مانترا، سابلیمینال و... یه سری کار های دیگه هم کمک میکنن به قوی تر شدن روحت مثل شمع تراپی، طبیعت درمانی، چاکرا درمانی و...

وقتی فرکانس روحیت بالا رفت ناخوداگاه ترست کم میشه، دیگه فکر چیزای ترسناک آزارت نمیده مثل قبل یا صدای سگ که خودت گفتی و...

چون بهشون غلبه کردی

سالی که کرونا اومذ انقد ترسیدم هرشب بیدار میموندم یه هفته بیدار موندم از ترسم مریض شدم چند تا فرص پ ...

عزیزم تو گوگل بزن چاکرای ریشه

ببین علائم های مسدود بودنشو داری؟

اگه اره اقدام کن برای پاکسازیش

فایل صوتیش هست داخل گوگل روزی یک بار گوش بده و مدیتیشن کن