سلام منم ۱۸ ماهه اقدامم این ماه۲۹اردیبهشت پری شدم. کلومیفن خوردم از روز ۵ تا ۹ پریودی هرشب دوتا روز ۱۵ پری رفتم سونو ۳ تا فولی ۲۰،۲۱،۱۷داشتم روز بعدش شبش دوتا آمپول hcgزدم ...پری هام ۳۰ ۳۲ روزس
من ماه شانزدهم اقدام باردارشدم ....انقددکتردارودیووونه شدم...لتروزل تا روزی سه تا هم میخوردم ولی بی اثر بود.. خلاصه دکتر عکس رنگی نوشت بازم بیفایده بود...هروقت پری میومدانقدگریه عزادعواباشوهربیچاره😃...خلاصه دیگه دکترروول کردم وتوی گرمای تابسون میرفتم پیاده روی ..یه روزپدرشوهرجان زنگ زد که دکترگیاهی اوندشهرمو ن بیاببرمت.. .منم بدون اجازه شوهر رفتم چون حسابی دعوامیکردچهل تومن به خانومه دادم گفت رحمت سرده ..یه سری دارودادکه بعدازپری روزی سه بارباشیروعسل قاطی میکردم ومیخوردم تابیستم پر یودی.. .روزبیست و ششم پری سینه هام دردوحشتناکی داشت..زنگ زدم به خانمه گفتم درد دارم..گفت بروتست بزن وشبش تست گرفتم ولی امیدنداشتم خلاصه شوهرم ساعت پنج بیدارم کردبروتست بزن ..گفتم بگیربخواب من میترسم...خلاصه وقتی صبح رفت سرکارمنرفتم تست زدم ولی چشاموبستم ونگانکردم پنج دیقه بعدم دیدم تودسشویی دیدم مثبته نمازشکرخوندم و زنگ زدم به شوهر ولی باورنمیکرد...خیلی خوب بود ایشالله دامن همه منتظراسبزبشه
سلام خانما منم ماه اول اقدامم دو روز از موعدم گذشته،دیشب یه کم خون آبه قهوه ای داشتم.یه هفته بعداز اقدام تو روز تخمک گذاری کمر درد دارم تا الان،سینه درد و درد تخمدانم داشتم که الان خوب شده،به نظرتون نی نی دارم؟😊
پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋