شوهرم تو یه ماه عوض شده گیر داده طلاق بگیریم. من بچم رو میخوام خوانوادم کیگن نه به جای مهریه برندار ولی من دلم برا بچم میسوزه اون به من وابسته اس اصلا بلا تکلیفممم😭🫠
خوب می دونم بچه ات پاره تنت ولی خودت هم واجبی تا تو سختی زندگی نکنی ان شاءالله که خداوند مهرت و تو دل همسرت بندازه و پشیمون بشه
❤ ای که گفتی به دل شکستگان نزدیکی ، ما هم دلی شکسته داریم ای دوست ، ( خداوند مرهم دل شکستگان است یاد خدا باش تا همنشین تو باشد ، دین در آخرالزمان مثل این است که آتش در دست نگه داشته ای پس بدان دین داری سخت می ش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ان شاءالله مشکلت حل می شه فقط اگر کار به جای بد کشید از مهریه ات نگذر چون سختی نکشی خداوند بچه ات و بهت می رسونه ان شاءالله موفق باشی 😔🙏🌹🌷🌹🌷
❤ ای که گفتی به دل شکستگان نزدیکی ، ما هم دلی شکسته داریم ای دوست ، ( خداوند مرهم دل شکستگان است یاد خدا باش تا همنشین تو باشد ، دین در آخرالزمان مثل این است که آتش در دست نگه داشته ای پس بدان دین داری سخت می ش