2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 19 پست
نمیتونم از بچم بگذرم مهریه فکرم رو درگیر کرده

خوب می دونم بچه ات پاره تنت ولی خودت هم واجبی تا تو سختی زندگی نکنی ان شاءالله که خداوند مهرت و تو دل همسرت بندازه و پشیمون بشه

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

انشاالله ۱۹ روزه چشام گریونه

ان شاءالله مشکلت حل می شه فقط اگر کار به جای بد کشید از مهریه ات نگذر چون سختی نکشی خداوند بچه ات و بهت می رسونه ان شاءالله موفق باشی 😔🙏🌹🌷🌹🌷

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤

بخدا خسته ام دلم برا خودم میسوزه

اللهی ...... 😔