2777
2789
من مولفیکس جدید بستم کشش خیلی زخم کرد پای دخترمو ولی از مای بی بی راضیم مشکل آینه که آویزون میشه ولی ...

آخه زود به زود عوض کردنش باز همون میشه خوب آدم یه چیز گرونتر میگیره طولانیتر عوض میکنه

آخه زود به زود عوض کردنش باز همون میشه خوب آدم یه چیز گرونتر میگیره طولانیتر عوض میکنه

آخه دختره بعدش الان هوا گرمه دلم نمیاد زیاد توی پوشک کثیف بتونه. چندبار عوض میکنی؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من برای دخترم پوشک کم cam  میخرم . راضی هم هستم . کیفیفتش خیلی خوبه و تقریبا تو رنج قیمتی همون پمپرز هست

اینم بگم که بصورت انلاین سفارش میدم راحت میاد دم در خونه . لینک سایتشو میزارم خودتون محصولاتشو ببیند هم پمپرز داره و کم و برندهای دیگه 

http://niniland-shop.com

من فقط مولفیکس میزنم برا نینی.این جدیداش خیییلی نازکه.موندم چرا میگی ضخیمه‌.بهترین پوشک انتخاب شده ا ...

بخیلی بده که. من برا دخترم همین جدیدو گرفتتم.‌صبحا که از خاب بیدار میشد کلا زیرش سیل بود انگار اصلا پوشک نبوده باشه. بعد اون کشهای بغلش هم مای بچمو داغووووووووووون کرده بود