2777
2789
عنوان

کندن سر گنجشک

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من باور میکنم چون خودمم ادم خار... زیاد دیدم

یکیشو میگم، فقط یکیشو

منو میبرد تو یه اتاق وقتی کوچیک بودم شوهرش رو تحریک میکرد تا ارکت بشه بعد بش میگفت بیاد تو اتاق با من رابطه برقرار کنه، از پشت طوری پنجره نگاه میکرد

از چهار سالگی تا کلاس سوم دبستان اینکار رو میکرد

یکیشو میگم، فقط یکیشومنو میبرد تو یه اتاق وقتی کوچیک بودم شوهرش رو تحریک میکرد تا ارکت بشه بعد بش می ...

کلا روان پریش و مریضن یه نگاهی به تاپیکات کردم ،کاش یه جوری ازینا میکندی و دور میشدی میرفتی ریخت اینارو هرگز نمیدیدی،راست میگی این حرفام جاش اینجا نیست بدتر حرصت میدن

کلا روان پریش و مریضن یه نگاهی به تاپیکات کردم ،کاش یه جوری ازینا میکندی و دور میشدی میرفتی ریخت این ...

بعضی وقتا دیگه طاقت ندارم میام یه چیزی مینویسم که تیکه تیکه نشم، هربارم خداروشکر تاپیک گزارش میخوره و میترکه

بعضی وقتا دیگه طاقت ندارم میام یه چیزی مینویسم که تیکه تیکه نشم، هربارم خداروشکر تاپیک گزارش میخوره ...

یکاری بکن ولی برا خودت ،،خشمت خیلی زیاده حقم داری واقعا با اینایی که تو زندگی میکنی تا حالا خفشون نکردی خیلی خانومی کردی

یکاری بکن ولی برا خودت ،،خشمت خیلی زیاده حقم داری واقعا با اینایی که تو زندگی میکنی تا حالا خفشون نک ...

نمیتونم مثل یه پروانه تو تار عنکبوتم هر بار که تقلا کردم خودمو آزاد کنم بیشتر توی تارها گیر افتادم