2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالها پیش داییم رنجر نیرو دریایی بود میگفت آموزشی شرایط سخت داشتیم...

بعد از گرفتن غورباقه و قطع دست و پا و تخلیه محتویات داخل شکمش اونو وسط یه توپِ گِل میزاشتیم و میانداختیم وسط آتیش!!

گِل که کامل خشک شد ، اونو میشکستیم و بعد غذا حاضره!!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

😡🤢🤮

این چی بود گفتییی

چون به انسان نعمت داديم اعراض كرد و خويشتن به يك سو كشيد، و چون گزندى به او رسيد نوميد گرديد. (اسرا ۸۳) خودمو نه مذهبی میدونم نه دیندارم نه خدا ترس ، ادعای عنسانیت هم ندارم ، پس اگه توهینی کردی و در جواب بی ادبیت شستمت، پهنت کردم رو بند، جلو آفـ☀️ـتاب و دو تا گیره خشـ🎀ـگل زدم روت اصلا ناراحت نشو 🥹🤝🌹فقط زودتر خشـ🗿ـک شو بند رو شلوغ نکنی 🫶🏼

چینی هستید؟اگه اره کف دستت بنویس نی نی سایت برو خودتو از دیوار چین بنداز پایین

چه بی مزه بودم اون لحظه نفهم

کاربر قدیمی هستم....تو دنیای وحید شمسایی ها علی دایی باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

هرهرهر خندیدیم

تا صبح بخند اون کاربر بی نمک کلا

کاربر قدیمی هستم....تو دنیای وحید شمسایی ها علی دایی باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

اره دقیقاً درک درستی نداره از تاپیک

من معذرت میخوام ازش بیشعوره

فدای تو بشم الهی

خدا نکنه قربونت❤