2777
2789
عنوان

کادو

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 22 پست
ببین دخترجون..هیچوقت هیچوقت پول و پس اندازت رو خرج کسی که حتی یه حلقه ننداخته تو دستت، نکن:)حتی اگه ...

آخه خیلی دوستم داره میدونم نباید اینکارو کرد آخه ارزشی که من قائل میشم اون صدبرابر اینکارارو برام کرده میدونین.

من شبیه لبی ام که هیچوقت دیالوگ مورد علاقه اش رو ادا نکرد.من شبیه تمام نشدنهام..تنها انگیزه ام رقص جوهر روی انبوهی از کاغذهاست جوهر قلم من تکه ای از روحم است چه کسی به دنبال دیدن روح هاست؟!

نمیدونم کاربردی نیس یچیز میخریدی حداقل چیز خوب داد خجالت نکشی پیشش

وسعم زیاد نبود.

نمیدونم حق باشماست

من شبیه لبی ام که هیچوقت دیالوگ مورد علاقه اش رو ادا نکرد.من شبیه تمام نشدنهام..تنها انگیزه ام رقص جوهر روی انبوهی از کاغذهاست جوهر قلم من تکه ای از روحم است چه کسی به دنبال دیدن روح هاست؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه خیلی دوستم داره میدونم نباید اینکارو کرد آخه ارزشی که من قائل میشم اون صدبرابر اینکارارو برام کر ...

صلاح مملکت خویش، خسروان دانند:)

من فقط تجربه مشترک زنها رو گفتم..

امیدوارم که برای تو، اون آدم لیاقتش رو داشته باشه🤍

مراقبت کن از خودت💕

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

الان برات فرستاده که مثلا تو ایده بگیری؟!نگفت پسره چی کادو داده به دختره؟!

من با دوست دختر دوستش تقریبا دوستم یعنی خیلی کم در حد سلام علیکیم

خیلی پسررو دوست داره پسره نمیدونم چی داده بهش نپرسیدم

من با دوست دختر دوستش تقریبا دوستم یعنی خیلی کم در حد سلام علیکیم خیلی پسررو دوست داره پسره نمیدونم ...

کلا این قضیه رو نرمالایز کن، که هر کسی، اصلا مهم نیست پدرت باشه، دوست پسرت باشه، دوستت باشه..

اومد گفت ایکس برای ایگرگ فلان کار رو کرده..

که در اینجا نسبت ایکس با ایگرگ همون نسبت تو با طرف مقابلته..

مثلا پدرت اومد به تو گفت: دختر همکارم برای همکارم فلان کار رو کرده....

شما یه گوشه ذهنت داشته باش که: همکاره برای دخترش چیکار کرده، که دختره در جوابش این واکنش رو نشون داده:)

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

کلا این قضیه رو نرمالایز کن، که هر کسی، اصلا مهم نیست پدرت باشه، دوست پسرت باشه، دوستت باشه..اومد گف ...

آخه منم خیلی دوستش دارم اما زیاد پول ندارم

اون مامانش اینا میدونن تو رابطست و مامانش با پسره مشکلی نداره و دوستش داره.

آخه منم خیلی دوستش دارم اما زیاد پول ندارماون مامانش اینا میدونن تو رابطست و مامانش با پسره مشکلی ند ...

نیازی نیست پول خرج کنی عزیزم

داشتی هم نباید میکردی..

اگر هم نمیدونی چرا، کافیه یه نگاه به جامعه بکنی..

ببینی تصور رایج درباره پسری که رابطه داره چیه، در مورد دخترش چیه..

ببینی قانون چی میگه..

ببینی متخصص زنان چی میگه..

متوجه میشی که هنوز یه چیزی هم پسره باید بده بهت، که شاید برابر بشین و هزینه ای که تو متحمل میشی، شاید در بیاد!

دوتا تاپیک با عنوان زن دارم..

اون قدیمی تره رو بخون لطفا:)

یکیش درباره تجا.وزه، یکیش هم درباره حقوق زن و مهم بودن انتخابشه..

اونی که برای حقوق زنه رو حتما بخون لطفا