2821
2789
عنوان

بهم رسیدیم

440 بازدید | 22 پست

بلاخره ماهم با کی پستی بلندی ها بهم رسیدیم و امروز روز عقدمونه:)امیدوارم همه این حسو تجربه کنن

یجوری دوستم داشته باش که انگار من کبابم وتو لر💍💍با ارزش پوزش پروفایل کپی نشه ممنون!!

خوشبخت بشید خیلی براتون خوشحالم:)

نر خدا زده درخاست نده نه اصراری به زندگی دارم نه اصراری به مرگ، یعنی اگر گلوله ای به سمتم شلیک شود سرم را خم نخواهم کرد، یعنی اگر برای بریدن این رگ تیغ در خانه نباشد تا مغازه نخواهم رفت.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوشبخت بشید خیلی براتون خوشحالم:)

خیلی ممنونم ایشالله قسمت شما

یجوری دوستم داشته باش که انگار من کبابم وتو لر💍💍با ارزش پوزش پروفایل کپی نشه ممنون!!

بهم رسیدیم امشب باز همو دیدیم امشب برای باهم بودنمون نقشه کشیدیم امشب هو هوووو مبارکه❤️😂

تنها اهنگی ک چندروزه هی داره پلی میشه تو ذهنم همینه😂

مبارکتون باشه ،انشاالله سال های سال کنار هم این روز رو با شادی وخوشبختی جشن بگیرید

ممنونم

خیلی ممنونم ایشالله قسمت شما

از ما که گذشته

به پای هم پیر شید♥️

نر خدا زده درخاست نده نه اصراری به زندگی دارم نه اصراری به مرگ، یعنی اگر گلوله ای به سمتم شلیک شود سرم را خم نخواهم کرد، یعنی اگر برای بریدن این رگ تیغ در خانه نباشد تا مغازه نخواهم رفت.

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز