آیq مدیر عضویت: 1404/10/21 تعداد پست: 408 عنوان ولنتاین | مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 21 پست چی گرفتین چی دادین؟ دیروز | 14:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fesgeli_76 عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 7386 بهترین کادو رو شما دادی دیگه هردومون کار میکنیم خیلی وسایل گرونن منم انتظاری ازش ندارم چیزیم نخواستم نگفتم گفتم فقط بهش ولنتاین منم بهش گفتم دستم خالی گفت من تواین مسائل گذرونیدم ندارین این حرفا دیدن خوراکی خرید منم قورمه بار گزاشتم عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
fesgeli_76 عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 7386 خیلی خوبههه عشقتون پایدار عزیزم دعا کن بریم سرخونه زتدگیمون خیلی همه چی گرون عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
آیq مدیر استارتر عضویت: 1404/10/21 تعداد پست: 408 دعا کن بریم سرخونه زتدگیمون خیلی همه چی گرون چشم حتما
اقای_خاصص عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 109 دیگه هردومون کار میکنیم خیلی وسایل گرونن منم انتظاری ازش ندارم چیزیم نخواستم نگفتم گفتم فقط بهش ولنت ... خداوندا همچین زنی برای من عطا بفرما
fesgeli_76 عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 7386 خداوندا همچین زنی برای من عطا بفرما 🤣🤣ها خداوند انتن قطع شد صدانمیاد دعا کن دوباره میو عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹