2777
2789
عنوان

پسرمو زدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 103 پست

منم مهد میرفتم مامانم منو زد سر اینک قرآن یاد نگرفتم🗿

ی بار هم تازه کلاس زبان ثبت نام کرده بودم اهمیت نمیدادم🗿 اون جا هم منو مورد عنایت قرار داد🗿

دلی دگ عشق زندگیمه

دیگ شما هم نزنش

سعی کن جایزه بزاری براش تا درس بخونه

بابا به مامان چیزی نگو 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم همه بچه ها همینن والا بچه من ۱۱ ماهشه قشنگ متوجه میشه چی میگم ولی کار خودشو میکنه مگر ده بار بگم

اونایی که راجع به درس به معلمش بگو بگه فکر کنم ببشتر تاثیر داشته باشه

اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید مرسی💚🌱

مامان عزیزم

به تنهایی رفتار بچه تون سزاوار این حجم از عصبانیت نبود

احتمالا خستگی خودتو حالی کردی

لطفا خشمتو کنترل کن چون اینجوری بیشتر زده میشه از درس

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

دقیقا..جوری برخورد میکنن ک ادم فکر میکنه چ فرشته هایی هستن ک لنگه ندارن

والا یه خانومی دخترش رو زده بود بهش میگفتن برو بستری شود و فلان منم که گفتم اشکال نداره گفتن ترویج خشونت میکنی انگار کل زندگی با شعار جلو میره

من مادر نیستم ولی به تجربه متوجه شدم که اینکارا باعث خنگ شدن بچه میشه( تنش زیاد و ترس از بازخورد خشن)

منم همینطور بودم کلاس اول دست خطم بد بود اشتباه نگارشیهم زیاد داشتم کلاس خط رفتم الان خوبه

اصلا من یاد ندارم کسی تو درسا بهم کمک کنه ، بدم میاد از دخالت دیگران ، هرکسی باید خودش گلیمشو از آب بکشه بیرون

مامان عزیزمبه تنهایی رفتار بچه تون سزاوار این حجم از عصبانیت نبوداحتمالا خستگی خودتو حالی کردیلطفا خ ...

والا منم الان نشستم ب گریه دارم حرص میخورم میگم بنویس نزدیک یکساعته هنوز چیزی ننوشته اگه رهاش کنم بحال خودش یا خشممو نبینه محاله تا 12شب هم بنویسه..بعضی بچه ها باید زور بالاسرشون باشه تابنویسن

منم پسرم دوم دبستانه اینطور نیست ولی الان تو دفتر مشق درسهایی ک خانوم داده مینویسه بعد فردا ک میشه چند صحفه خالی میزاره میره برا یه صحفه دیگه ، یعنی درسها رو پشت سر هم نمینویسه 🫩

والا منم الان نشستم ب گریه دارم حرص میخورم میگم بنویس نزدیک یکساعته هنوز چیزی ننوشته اگه رهاش کنم بح ...

شاید عادت کرده ، بالاخره یکی دوبار بدون تکلیف بره مدرسه معلم بهش تذکر داد خودش مینویسه