javaneh مدیر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 عنوان درد زیر بغل | مشاهده متن کامل بحث + 4120 بازدید | 39 پست سلام دوستان من یه مدته گاهی زیر بغل چپ احساس درد و گاهی حس بی حسی دارم درد گاهی به پشت کتفم هم میکشهبه جز اون اطراف سینه چپم خوده سینه ام نه اطرافش یعنی زیر سینه و نزدیک به زیر بغل و وسط قفسه سینه درد دارم واقعا استرس گرفتم نمیدونم علتش چیه کسی تجربه داره ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟ 1397/03/01 | 10:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 چرا اتفاقا دارم از وقتیم داروهامو مصرف میکنم اینطوری شدم حتی سرفه 😥😥😥😥 گاهی میگم شاید از معده باشه ولی میخوام برم سونو بدم خیالم راحت شه ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
niktaaa عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 267 احيانا از اين كرم هاي زير بغل استفاده نميكني؟ حالم خوب است، همانند مريضي كه ميگفت خوبم ...اما مُرد .
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37179 برو متخصص قلب ببین اوضاع قلبت چه طوریهبرو متخصص زنان بگوبرات ماموگرافی بنویسه ببین اوضاع بافت پستان چه طوره شایدفیبروآدنوم داشته باشیسوم چون زیربغل جای غددلنفاوی هست یه متخصص یامتخصص عفونی بروببین چی میگه یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 برو متخصص قلب ببین اوضاع قلبت چه طوریه برو متخصص زنان بگوبرات ماموگرافی بنویسه ببین اوضاع بافت پستا ... ممنونم . اولی رو که رفتم باید دومی و سومی رو برم با سونو مشخص نمیشه ؟ حتما مامو باید باشه؟ ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
m4m عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 11595 گاهی میگم شاید از معده باشه ولی میخوام برم سونو بدم خیالم راحت شه من روده م مشکل داره!۲۰ سانت زخمه😅چند روز دیگه میرم از دکترم میپرسم این موضوعو! سلام (-:
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 احيانا از اين كرم هاي زير بغل استفاده نميكني؟ نه . بعد از سقط همه چیم بهم ریخته نمیدونم چرا تموم نمیشه ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
mehr.sh عضویت: 1396/02/17 تعداد پست: 14428 ممنونم . اولی رو که رفتم باید دومی و سومی رو برم با سونو مشخص نمیشه ؟ حتما مامو باید باشه؟ اگه چهل داری مامو انجام میدن زیر چهل میگن همون سونو کفایت میکنه التماس دعا
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37179 ممنونم . اولی رو که رفتم باید دومی و سومی رو برم با سونو مشخص نمیشه ؟ حتما مامو باید باشه؟ ببین من روز سوم وچهارم پریودم بادردزیربغل سمت چپ وزیرسینه همراه بود من الان میخوام برم ماموگرافی بدم ولی مال شماممکنه قلب باشه اول برومتخصص قلب وعروق اکو بده یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 اگه چهل داری مامو انجام میدن زیر چهل میگن همون سونو کفایت میکنه خیلی کمتر از چهلم زیر ۳۰ ام ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
گشتا عضویت: 1396/03/05 تعداد پست: 8372 من روده م مشکل داره! ۲۰ سانت زخمه😅 چند روز دیگه میرم از دکترم میپرسم این موضوعو! ۲۰ سانت زخم؟!😳😳خون ریزی ودرد ندارید؟ چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 ببین من روز سوم وچهارم پریودم بادردزیربغل سمت چپ وزیرسینه همراه بود من الان میخوام برم ماموگرافی بدم ... تو تاپیکای قبلیم هم هست من تست رفتم اکو و نوار قلب بارها دادم ازمایش انزیم قلب هم دادم تنها مشکلی ک گفتن دارم تپش قلبه اونم نیگن بخاطر استرسته ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
mehr.sh عضویت: 1396/02/17 تعداد پست: 14428 خیلی کمتر از چهلم زیر ۳۰ ام پس همون سونو برو انشاالله که بهتر میشی اگه کیست هم باشه که چیزی نیست التماس دعا
m4m عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 11595 ۲۰ سانت زخم؟!😳😳 خون ریزی ودرد ندارید؟ چرا به هرکی میگم انقد تعجب میکنه!😂اره ۲۰ سانت!خونریزی و درد؟😂پدرم در اومد باباااا سلام (-:
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 پس همون سونو برو انشاالله که بهتر میشی اگه کیست هم باشه که چیزی نیست ممنونم انشالله ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37179 خیلی کمتر از چهلم زیر ۳۰ ام من بیست وچهارسالمه ولی رفتم ماموگرافی یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم