2777
2789

واقعااااااااا درد  کشیدم به تمام معنا

ولی تنها این عکس بود که مشکل منو متوجه شدن دکترا چند سال میدویدم میگفتن سالمی هیچیت نیست عکس نشون داد چمه

واقعااااااااا درد  کشیدم به تمام معنا ولی تنها این عکس بود که مشکل منو متوجه شدن دکترا چند ...

عه پس شاید منم همینجور باشم چون الان دوساله که هر دکتری رفتم وچیزای مختلف امتحان کردم ولی میگن مشکلی ندارین تا اینکه دکترم گفت عکس رنگی نگرفتی نه گفتم نه گفت برو حتما بگیر😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه پس شاید منم همینجور باشم چون الان دوساله که هر دکتری رفتم وچیزای مختلف امتحان کردم ولی میگن مشکلی ...

عزیزم چند سال آژمایش برو بیا قرص بخور آمپول بزن نشدم که نشدممممممم

بلانصبت این دکترای بی سوادم نمیگفتن عکس بگیررررررررر

بعد چند سال یه دکتری بهم گفت عکس رنگی!!

رفتم گرفتم کله ماجرا مشخص شددددددددددددد توهم حتماااااااااااا برو بگیر درد داره هرکی بگه نداره دروغه ولییییی واقعاااااااااااا خوبه 

عزیزم چند سال آژمایش برو بیا قرص بخور آمپول بزن نشدم که نشدممممممم بلانصبت این دکترای بی سوادم نمیگ ...

دقیقا منم همه این کارارو کردم آخرشم دکتری که از خیلی پیش مانمینام میرفتن رفتم چند بارم رفته بودم پیشش ولی اون موقع بچه نمیخواستیم اینبار که رفتم گفت عکس بگیر پس برم بگیرم حتما

مرسی😊😊😊😊

خواهش😌😌😉

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
دقیقا منم همه این کارارو کردم آخرشم دکتری که از خیلی پیش مانمینام میرفتن رفتم چند بارم رفته بودم پیش ...

حتمااااااا اقدام کن

عزیزم چند سال آژمایش برو بیا قرص بخور آمپول بزن نشدم که نشدممممممم بلانصبت این دکترای بی سوادم نمیگ ...

ببخشیدمیشه اگه ناراحت نمیشیدبگیدمشکلتون چی بود؟

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
ببخشیدمیشه اگه ناراحت نمیشیدبگیدمشکلتون چی بود؟

بله چرا که نه

ذخیره تخمدان0/4

انسداد هردو لوله رحم

همراه با پیچ خوردگی به صورت قرینه که باعمل درست نمیشد

سن هم الان37 هست

11سال دنبال کردم این قضیه رو ولی خدا طبیعی بهم دادددد