2777
2789
عنوان

پپسی یا کوکا

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 70 پست

پپسی

اسپرایت هم خارجیش رو خوردم خیلی گاز دار بود😋👌🏼

خستم از سرنوشتی که برام ساختی جز غم هیچی سهم دل من نبوه خدا همیشه شاهد خوشبختی هم سن وسال هام بودم و روزی من فقط افسوس بوده💔دیگه خودم رو پیشت کوچیک نمیکنم و درخواستی ازت ندارم فقط منتظرم که حقم رو بهم بدی یعنی مرگ هرچه زودتررر

داداش اصلا میدونی کوکا اصل وجود نداره؟😂ایرانیش هم اصل حساب میشه

خارجیش منظورمه

داداش

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی که نیست قندش صفره....بله مصنوعی هست ولی در این حال نباید زیاده روی کرد ماهی یکبار

وااای من تو خونمون نباشه نمیتونم.البته من دلستر مالت میخورم هوفنبرگ مالت ایریشه خیلی خوشمزس!!!نوشابه مامانم زیاد نمیذاره بخرم!!!

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

وااای من تو خونمون نباشه نمیتونم.البته من دلستر مالت میخورم هوفنبرگ مالت ایریشه خیلی خوشمزس!!!نوشابه ...

رعایت کن عزیزم...زیاده روی در هر چیزی مضر هست

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
فقط خیارسکنجبین پس!!عالی

ما کاهو سکنجبین میخوریم 😋😋😋😋

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
قرص جوشان😐🤢!!!

خیلی خوبه که من تو خونه نداشته باشیم قرص جوشان داریم خیلی خوبه البته ایرانیش جالب نیست خارجیش خوشمزس

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

ما کاهو سکنجبین میخوریم 😋😋😋😋

فقط کاهو ترشی!!!عالی میان وعده عالی حیف به معدم ترشی و کاهو نمیسازه!!