2777
2789
دانوش🤣فیلمشو دارم وای تا اسمتو میبینم یادش میفتمخصوصا اونجا که میگه آقای نوماینده ای که عقبته به ما ...

🤣😂هیمتی برو کینار

به نام کاربریتون دقت نمیکنم ، دقتم کنم یادم نمیمونه ، ممکنه تو یک تاپیک باهاتون خوش بش کنم تو یه تاپیک یک نظر برخلاف نظر شما بدم . تعجب نکنید.مچکرم🙏🏻

🤣😂هیمتی برو کینار

نوماینده ارزشگاه🤣

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی... در برهه ای از تاریخ ایستاده ایم که حقیقت، مانند آینه ای رو به قریب ۱۰ میلیارد نفر ایستاده است. اگر کسی رو میبینید که با وجود آشکار شدن حقیقت همچنان حریصانه در تلاش توجیه دروغین باورپذیر است، مطمئن باشید منفعتی در پنهان بودن حقیقت دارد. پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نوماینده ارزشگاه🤣

😁😁😁❤️🙏🏻

به نام کاربریتون دقت نمیکنم ، دقتم کنم یادم نمیمونه ، ممکنه تو یک تاپیک باهاتون خوش بش کنم تو یه تاپیک یک نظر برخلاف نظر شما بدم . تعجب نکنید.مچکرم🙏🏻

@کاترین_ارنشا بیا اینو بخون😂

مهشید این چی بود😂😂😂

من الان ریشام خیلی پرپشته میام راهنمایی میکنمش😂😂

روغن مورچه بزنه ریشاش پرپشت شه😂😂😂😂

عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین. همون گابریل گارسیا مارکز

مهشید این چی بود😂😂😂من الان ریشام خیلی پرپشته میام راهنمایی میکنمش😂😂روغن مورچه بزنه ریشاش پرپشت ...

یکی بهش گفت وقتی اینجایی خب مشخصه اون ریشا در نمیاد

عالی بووود😂😂 اینقدر تایپک سم سیو دارم و میتونم برات بگم که تا فردا صبح تمومی ندارن

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی... در برهه ای از تاریخ ایستاده ایم که حقیقت، مانند آینه ای رو به قریب ۱۰ میلیارد نفر ایستاده است. اگر کسی رو میبینید که با وجود آشکار شدن حقیقت همچنان حریصانه در تلاش توجیه دروغین باورپذیر است، مطمئن باشید منفعتی در پنهان بودن حقیقت دارد. پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻

یکی بهش گفت وقتی اینجایی خب مشخصه اون ریشا در نمیادعالی بووود😂😂 اینقدر تایپک سم سیو دارم و میتونم ...

خب راست گفته😂😂😂

من معمولا میرم توی تاپیکای جنجالی دعوا به تاپیکای سم نمیرسم😂:)

عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین. همون گابریل گارسیا مارکز

خب راست گفته😂😂😂من معمولا میرم توی تاپیکای جنجالی دعوا به تاپیکای سم نمیرسم😂:)

اینو بخون

پستای seta7777

من تا دلم میگیره میام اینو میخونم از خنده غش میکنم😂

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17265036/دعای-کوتاه-برای-رام-شدن-همسر?postId=399792073