2777
2789
اخه باید هر 5 ساعت یه بار پاک کنم دوباره بزنم یه سوالی یه ناخن پاک بشه بسه با کلش باید پاک بشه

ديگه يه چيزايي ارجعيت داره ديگه. من تو پريودي ميزنم

واسه دست تمااااامي ناخن ها بايد پاك بشه از ناخن. همش.

ولي پا اينجور نيست

ولي كلا واسه غسل چه دست چه پا اصلا نبايد لايك باشه. رو هيچ كدوم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

نه بابا. لاك كجا همينه؟.يه لايه نازكه. با استون هم زود و راحت پاك ميشه.هم واسه وضو و غسل راحتي هم اس ...

کلا دوست دارم مثل دخترای دیگه بیرون ارایش کنم و .... خیلی بده واقعا واسم عقده شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا ولش کن پس

دقیقا

الانم لاک از این مراسم به اون مراسم اگه بزنم با ژلیش که کردم مقاومت ناخن رو از دست دادم فوری میشکنه قبل از ژلیش اینجور نبود

میتونی ناخن مصنوعی بگیری خیلی دوست داری لاک و ناخن های یک دست رو

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

لاک رو تو میتونی امروز بزنی فردا پاک کنی اما کاشت رو نه باید سرتایم خودش یا بری ریمو کنی یا ترمیم کن ...

اخ گفتی نشد یه جا من برم پوست دور انگشتمو با سوهان نکنن انقدر میسوزه که نگو تیکه کلام همشونم اینه وای عزیزم اصلا کوتیکول نداری😅

کلا دوست دارم مثل دخترای دیگه بیرون ارایش کنم و .... خیلی بده واقعا واسم عقده شده

خودتو نبايد با كسي مقايسه كني

وقتي ادم مقيدي هستي،پس خوب ميدوني ارايش و قر و فر براي بيرون نيست. گناهه. فقط در حد اراستگي و مرتب بودن بايد باشي

پس بدون گوش كردن به حرف خدا بيشتر ارزش داره تا بخوايي شبيه ديگران شي.

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

اخ گفتی نشد یه جا من برم پوست دور انگشتمو با سوهان نکنن انقدر میسوزه که نگو تیکه کلام همشونم اینه وا ...

خیلی درد داشت حتی نمیتونستم تو سرما کاری کنم از بس درد کرد

اینو نگفت به من ولی اول کار بود منم هیچی نمیدونستم از ناخن کاری سپردم به صاحب سالن که یه ناخن کار خوب بگه بیاد اینم اومد تازه کار گفت بیاد گند زد دیگه سری دوم رفتم کار ناخن کار ها زیر نظر گرفتم بعد نوبت گرفتم خیلی خوب بود اما مجبور شدم تو خونه بکنمشون که انگشت کوچیکه رو ناخنش نصف کردم کج دراومد

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»