2777
2789
عنوان

ناامیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 17 پست
آرههه ولی برا من خواب اور نیست ولی خیلیا میگن خواب آوره من اگرم خوابم بگیره قهوه و یا انرژی زا میخور ...

آه آسنترا رو میگن باید چند مدت بخوری لعنتی خیلیم گرون شده یروز میخورم یروز نه

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!

آه آسنترا رو میگن باید چند مدت بخوری لعنتی خیلیم گرون شده یروز میخورم یروز نه

حالا یکی از دوستام آسنترا میخوره میگه همون موقع روم تاثیر میذاره اون پوکساید ۱۰ هم میخوره ولی من چند بار آسنترا خوردم هیچ به هیچ اون پوکساید ۱۰ هم رو من تاثیر نداره با اینکه دوز بالاییه یه توصیه بهت بکنم اگر فقط واسه مشکلات کشور میخوری به خودت بگو خب واسه همه هست فقط برا من نیست و خودت به خودت آرامش بده من مشکلاتم بیشتره نمیتونم به خودم دلداری بدم از دلداری دادن کارم گذشته

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

حالا یکی از دوستام آسنترا میخوره میگه همون موقع روم تاثیر میذاره اون پوکساید ۱۰ هم میخوره ولی من چند ...

بله واقعا درسته بخاطر مشکلات کشوره آخه خیلی سختی کشیدم حق من این نبود ... واسه همه ک نیست بعضیا رو میبینم اینقد پیشرفت کردن با سهمیه های خاص و پارتی بازی یا پول بابا به یه جاهایی رسیدن... من هیچیشو نداشتم زحمتامم ب جایی نرسید

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!