2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 37 پست
من خیلی وقته گریه م نمیاد واسه هیچی 😏فقط اشک تو چشمام جمع میشه قورتش میدم 

خوب نیس عزیزمم تخلیه بشی بهتره 

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی وقته گریه م نمیاد واسه هیچی 😏فقط اشک تو چشمام جمع میشه قورتش میدم 

اصلا خوب نیستا ایشالا هیچ وقت موضوعی ناراحتت نکنه اما وقتی که میشی بغضتوقورت نده 

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄

نمیتونم کار من از گریه گذشته گریه هامو کردم...

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

واه از چی انقدر تعجب کردین.من و شوهرم نگاه کردیم.دختره تماااام چیزایی که تعریف کرد از من بهتر بوده همه شرایطش،من همش به خنده تلخ به شوهرم میگفتم ببین حتی یه مورد بدتر از من تو زندگیش نبوده که بگم خب خداروشکر من حداقل یه جنبه خوب دارم.شوهرمم تایید میکرد.من هم بابام هم مامانم همچین مسئله ایی داشتن و بابام هنوزم داره.منم هم سن اون دخترم.ولی حوصله تعریف ندارم ولی اونچه که از سر من گذشته خیلی سختتر از چیزی بود که اون دختر کشیده بود.حداقل اون مادر درست حسابی داشت و باباش تا شب عروسیش مونده بود.بگذریم..،،

منم همیشه بغضمو قورت میدم. اصلا دوست ندارم پای یه برنامه ای گریه کنم

خوب بده قدیمیا میگفتن غم باد میگیری دقت کردی وقتی این کارو میکنی گلوت درد میگیره فرداشم انگار گلوت کیپ شده مثل سرما خورده ها من که اینجوریم

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄
واه از چی انقدر تعجب کردین.من و شوهرم نگاه کردیم.دختره تماااام چیزایی که تعریف کرد از من بهتر بوده ه ...

الهی بمیرم واسه دلت

ان شاالله شاد بشه دلت

درشهرماطوفانی بپاست چادرت را محکمتر بگیر