2777
2789

زندگی هر کسی به خودش ربط داره. اما من با رابطه ی کامل مخالفم. چون در نهایت باز چوبشو دختر میخوره. این وسط حامله بشه یا طرف تو زرد از آب دربیاد.

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

از نظر قانونی به نفع دختره که نداشته باشه یه سیبو بندازی هوا تا برسه زمین هزار چرخ میخوره .این که دی ...

ما شرایطش رو داریم خونه و ..... داره ولی دانشچو هستیم من خودم نمیخوام الان که دانشجو هستم مسعولیت خونه هم بیفته رو دوشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما شرایطش رو داریم خونه و ..... داره ولی دانشچو هستیم من خودم نمیخوام الان که دانشجو هستم مسعولیت خو ...

بهتره که نخوای رابطه رو .

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

زیر یک سال

به به

این خوبه

درستش اینه

متنفرم از عقد طولانی

آدم باید زود بره سر خونه زندگی خودش

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

به به این خوبه درستش اینه متنفرم از عقد طولانی آدم باید زود بره سر خونه زندگی خودش

ما خیلی بد میدونیم عقد به یک سال برسه. خودم واقعا نمیپسندم و وقتی برای اولین بار چنین چیزی رو تو سایت خوندم برام عجیب بود که کاربرا میگفتن تو این دوران مثل زن و شوهر هستن.

ما خیلی بد میدونیم عقد به یک سال برسه. خودم واقعا نمیپسندم و وقتی برای اولین بار چنین چیزی رو تو سای ...

متاسفانه الان منم همین هستم شوهرم دستش تنگه اما حاضرم با این وضع زندگیمون شروع کنیم

هیچی بهتر از آرامش نیست

بعدم خدا برکت میده به زندگی آدم

عقد طولانی خسته کننده هست

به نظرم من عقد نهایتا یکسال و بس

ادم بره سر خونه زندگی خودش راحت

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

متاسفانه الان منم همین هستم شوهرم دستش تنگه اما حاضرم با این وضع زندگیمون شروع کنیم هیچی بهتر از آرا ...

خدا کمکتون کنه به سلامتی برید سر خونه زندگیتون. واقعا امروز تعجب کردم یکی از کاربرا میگفت چهار ساله عقده چون جهیزیه اش کامل نشده. خب نشده باشه خودتون بعدا تکمیل کنید چرا چهار سال کشش دادین؟؟؟ واقعا درست نیست آدما خسته میشن حرمتها از بین میره و آدم شوق اول رو نداره

خدا کمکتون کنه به سلامتی برید سر خونه زندگیتون. واقعا امروز تعجب کردم یکی از کاربرا میگفت چهار ساله ...

آفرین دقیقا همینه هر چقدر سن بره بالاتر دیگه شور و شوقی نمیمونه زیاد . هر چی زودتر بهتر

ایشالله خدا کنه توکل به خدا

اره جهیزیه که بحث مسخره ای هست از نظر من هم

ولی خب ممکنه مثلا خانواده داماد گیر بده یا مثلاً خیلیها هستند فامیل عروس و دوماد میرن جهیزیه رو نگاه میکنن ممکنه به همین علت هست که باید جهیریه کامل باشه من که به شخصه از تمام این رسم و رسومها متنفرم دلم میخواد همه چیو ساده بگیرم ولی خب فعلاً نشده ایشالله هر چه زودتر بشه به امید خدا

آفرین دقیقا همینه هر چقدر سن بره بالاتر دیگه شور و شوقی نمیمونه زیاد . هر چی زودتر بهتر ایشالله خدا ...

باید خودمون همت کنیم و این رسمای مسخره رو برداریم.

خدا کمکتون کنه. برات آرزوی خوشبختی و آرامش دارم. عاقبت بخیر باشید

باید خودمون همت کنیم و این رسمای مسخره رو برداریم.خدا کمکتون کنه. برات آرزوی خوشبختی و آرامش دارم. ع ...

خیلی ممنونم عزیزم ممنونم از دعای خوبت

درسته