2777
2789

شب چهارشنبه سوری بابا بزرگش مرد ولی آوردن عیدی رو دو دست لباس هم مهمونی هم خونگی.کیف کفش.سکه.همه خواهرا زن عمو ایناش پول عیدی گذاشته بودن یه سکه تمام هم که خوشون اوردن با یه سری شیرینی میوه آجیل هفتسین ماهی اینا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی سر عقد ندادن . عیدی هم یه پارچه مال عهد شاه وزوزک دادن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

من فاصله عقد و عروسیم فقط یکماه بود و به هیچ عیدی نرسید که کادو بیارن و اونا هم از این فرصت سواستفاده کردن هیچ کادویی بهم ندادن. برای پاگشا هم پارچه گیپور دادن که بنظر میرسید نخریدن از صندوقچه درآوردن   سن بالا و کهنه میزد. زیر لفظی هم 50 تومن پول دادن  

من محتاج هدیشون نیستم ولی این کارشون باعث شده که کلا از چشمم بیفتن چون هیچ ارزشی برام قائل نشدن بنابراین کلا باهاشون سرد برخورد میکنم و خیلی کم میرم خونشون. برمم کار نمیکنم محل نمیدم.  

براي من خيلي طلا خريدن.لباسم زياد آوردن،تولدمم گوشيِ آيفون دادن،كلا خانواده ي شوهرم به شدت دست و دلبازن و اهلِ طلا خريدن براي عروس.تما مِ مناسبتها طلا بهم دادن،دو بار نيم ست دادن باقيشم گردني يا گوشواره يا دستبند،به خدا براي پُز نگفتم،واقعا اين مدلي ان

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

چیزیایی ک برام اوردن چیزایی بود ک تو خرید باید برا عروس بخرن.

در واقع وسایلی ک حقم بودرو ب اسم کادو و عیدی هر مناسبتی برام میوردن 

خیلی خلاصه ومختصر.

ودیگه خرید نبردنم نه براعقد ونه عروسی

ببینید من نوزده سالمه پارسال عقد کردم سر عقد ی نیم ست و ی سرویس دادن شب بله برونم پارچه گیپورو پالتو ومانتو و کیف وکفش وچادر با یک سکه و نشون دوران عقدم شش تا النگو و یک نیم ست دوباره تولدمم ک بعد عروسیم بود ی تک پوش شش ملیونی

طلا و لباس البته شوهرم با پول خودش میخریداااا کامانش اینا نه چون،شوهرم باباش فوت کرده

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
ببینید من نوزده سالمه پارسال عقد کردم سر عقد ی نیم ست و ی سرویس دادن شب بله برونم پارچه گیپورو پالتو ...

کجاشون خسیسه آخه بدبختا

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)