بچه ها شوهرم دست بزن داره بعد میگ زن اولش باعث شدع ک من دست بلند بکنم چون ی روز بخاطر جریانی زنش سیلی بهش زده دفعه بعدی هم خواسته بزنه اینم دیگ زدتش دلیلش منطقیه؟؟؟
توهم بگیر کلانتری هم برو هرجا دستت میرسه دست بزار. من اداره محل کار شوهرمم رفتم ابرو خودش و خانوادش بردم
با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم
با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم
اگه بازم تکرار کرد ی سر بزن البته قبلا خوب فکر کن چون شاید بد بشه ولی من رفتم و به یکی از فامیل هاشون. که پست مهمی داره همه زندگیمو گفتم اونم گفت فکر نمیکردم مادرش همچین آدمی باشه و...