رفتم عصب کشی کردن واسم. الان ۴ روز میگذره دردش بیچارم کرده
هر که در زد بر دلت در را شتابان وا مکن///طفل گاهی بر دری بازی کنان سنگی زند ..❤️🩹«در هیاهوی این روزگار، ترجیح میدهم آرام قدم بزنم، عمیق فکر کنم و سبک زندگی کنم؛ نه برای جلب نگاهها، بلکه برای ساختن خودی که هر روز بهتر از دیروز باشد.»💚 رشد | تعهد | آرامش 🌱🤝🕊 / 📚دانشجومعلم 👩🏻🏫 📚 ✨ 📝
هر که در زد بر دلت در را شتابان وا مکن///طفل گاهی بر دری بازی کنان سنگی زند ..❤️🩹«در هیاهوی این روزگار، ترجیح میدهم آرام قدم بزنم، عمیق فکر کنم و سبک زندگی کنم؛ نه برای جلب نگاهها، بلکه برای ساختن خودی که هر روز بهتر از دیروز باشد.»💚 رشد | تعهد | آرامش 🌱🤝🕊 / 📚دانشجومعلم 👩🏻🏫 📚 ✨ 📝
معدم پر قرصه 😂رفتم عصب کشی کردن واسم. الان ۴ روز میگذره دردش بیچارم کرده
منم دیروز عصب کشی کردم دکترم گفت حتما تا یکهفته آنتی بیوتیک بخور و در صورت درد ژلوفن ، اوندفعه عصب کشی کردم درد در حد مرگ داشتم ایندفعه در کمال تعجب اصلا درد ندارم
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
منم دیروز عصب کشی کردم دکترم گفت حتما تا یکهفته آنتی بیوتیک بخور و در صورت درد ژلوفن ، اوندفعه عصب ک ...
من اولین بارمه نمیدونستم اینطوریه ☹️ مسکن و انتی بیوتیک میخورم ولی نمیدونم کی آروم میشه