2821
2789

هروئین رو نمیدونم ولی تریاک رو دیدم مصرف رو به تدریج کمکردن. یه سری ویتامین ها و قرص جوشان و تقویتی و داروی گوارش شروع کردن با ملاتونین. به تدریج بدون هیچ اذیتی ترک کردن از هر روز شد یه روز درمیان بعد دو روز بعد هفته الان ماهییکبار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نرفتم ولی دیدم چه جور جاییه کثافت و بیماری خیلی قابل انتقال هست بعد من شرایط کاریم طوری نیست که برم ...

خب اگر اراده قوی داری برو دکتر بهش بگو میخوام بدون بستری و سرپایی ترک کنم کمکت میکنه

اگه برین زیر نظر پزشک دارو میده. و اگه نخواین سنتی ترک کنین یهو پاک بشین هم دارو میده فکر کنم یه کپس ...

من خیلی راحت بدنم پاکسازی میشه ولی متاسفانه بعد از چند روز دوباره شروع میکنم

عشق

من خیلی راحت بدنم پاکسازی میشه ولی متاسفانه بعد از چند روز دوباره شروع میکنم

ورزش رو شروع کنید. ورزشبهتون اعتماد به نفسمیده.. باید خسته بشین از نظر جسمی راحت میشه ترک کرد مهم روحی هست.باید خودتون بخواین و از مواد بدتون بیاد..از یه جا دیگه حس خوبی ازشنگیرین و خسته شده باشین. راحت تر میتونین ترک کنید

نرفتم ولی دیدم چه جور جاییه کثافت و بیماری خیلی قابل انتقال هست بعد من شرایط کاریم طوری نیست که برم ...

راستی من عموم که اعتیاد داشت خونشو عوض کردن همون سم زدایی خداروشکر الان چند ساله پاکه

از جمع های دوستانه پرهیز کنید. با کسی نکشین. خودتون تنها باشین یا فقط در حضور خانومتون..و درآخر از محیطی که دارین داخلش مصرف میکنید دوری کنید تغییرمحیطکمکتون میکنه.دیگه یادآور نباشه واستون.

ورزش رو شروع کنید. ورزشبهتون اعتماد به نفسمیده.. باید خسته بشین از نظر جسمی راحت میشه ترک کرد مهم رو ...

اره به قول شما باید خسته کنم جسمم رو ولی متاسفانه نمیدونم چرا اون شادابی و نشاط قبل رو ندارم با این که از لحاظ مادی خدا رو هزار مرتبه شکر مشکل ندارم و بقیه اصلا متوجه اعتیاد من نیستن چون از لحاظ ظاهری مشخص نیست که اعتیاد دارم ولی خودم از خودم متنفرم

عشق

نه کی گفته اصلا این طوری نیست شما اگه خودت اراده داشته باشی و بخوای واقعا ترک کنی یه دوره بری خوب میشی وسایل شخصی میگن بیار اصلا اینا که میگی نیست پتو بالش هم خودت باید ببری

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜