2777
2789
عنوان

جوش واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 27 پست
جوش میترکه؟ یاخالی میشه؟

قبلا یه بار ترکوندم کلا رفت این یکی الان دو تا شده یکی ک بالاس یکی پایین اون پایینی اول خیلی سفت بود فشار دادم نرم شد

بالایی هم ک خیلی سفته اصلا نمیشه ترکوند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین ی چیز طبیعیه ابنو همه ی خانوم ها تجربه میکنن

خیالم راحت شد

دو روزه همش علائم زگیل رو میزنم اصلا هم شبیه زگیل نیس ها ولی خیلی رو مخمه انقد میترسم از این زگیل حد نداره

خیالم راحت شددو روزه همش علائم زگیل رو میزنم اصلا هم شبیه زگیل نیس ها ولی خیلی رو مخمه انقد میترسم ا ...

بببین نباید استرس داشته باشی

خود استرس باعث ضعف سیستم ایمنی بدن میشه

من خودمم ی بار این مشکل برام پیش اومد ب شدت نگران بودم ولی بعدها فهمیدم الکی استرس داشتم

خود ب خود درست و شد رفت

بببین نباید استرس داشته باشی خود استرس باعث ضعف سیستم ایمنی بدن میشه من خودمم ی بار این مشکل برام پی ...

تا جواب آزمایش بیاد من دیوونه میشم اصلا کوچیک نشده بزرگ و سفت شده برا همین میترسم

تا جواب آزمایش بیاد من دیوونه میشم اصلا کوچیک نشده بزرگ و سفت شده برا همین میترسم

بیین من خودم تجربه ی اینو داشتم اولش خیلی سفت بود حتی من دردم نداشت دست میزدم عین سنگ بود

بعد چندروز نرم شد فشار دادم ب اندازه ی خیلی وحشتناک زیاد چرک خارج شد ازش من فکر کردم دیگ تخلیه شد و تموم شده

ولی بازم پر شد سفت شد باز فشار دادم خالی شد

نزدیک ۳ ماه زمان برد تا کامل بره الانم جاش ی چاله طور مونده من رفتم دکتر معاینه کرد و گفت جوش پماد تترا سایکلین و بتادین داد ک هرروز شست و شو بدم من اصلا آیت داروها و استفاده نکردم

خودش خوب شد