noorvanoor مدیر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 75 عنوان عمل ترمیم 🥶🥶 | مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 20 پست سلام خانومیا، من بینیمو سه سال پیش، پیش ی دکتر نا بلد عمل کردم الان سه روز دیگه عمل ترمیم دارم با دکتر شهسواری استرس دارم شدیددد هم بابت فرم بینیم، هم بابت سالم در اومدن از اتاق عمل😂 دیروز | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
noorvanoor مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 75 من درخواست ميدم قبول كن بعد عمل ببينم چه كردى باشه عزیزم
noorvanoor مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 75 وای راست میگیاصن تروما درست کردی برام خخخخهمسرم خیلی علاقه به عمل داره یکم قوز داره یکمم بینیش افتاد ... اگه دوست داره که حتما عمل کنه ولیییی خیلی برای انتخاب دکتر وقت بزارید، بخدا مثل ناخن و مو نیست بلند شه بره. عمله
جولزی عضویت: 1404/11/04 تعداد پست: 55 اون روز تو مطب داشت گریم میگرفت🤣 هی میگفتم دکتر من یبار از عمل نا امید شدم تو دیگه نا امیدم نکن الهییینگران نباش الان مشکلت با بینیت چیه؟
noorvanoor مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 75 الهییینگران نباش الان مشکلت با بینیت چیه؟ جونم برات بگه از وقتی عمل کردم ابریزش بینی شدید گرفتم انگار شیر آب باز کردن تو بینیم، از طرفی بینیم هیچچ تغییری نکرده از نظر ظاهری ولی من فانتزی دوست دارم
جولزی عضویت: 1404/11/04 تعداد پست: 55 جونم برات بگه از وقتی عمل کردم ابریزش بینی شدید گرفتم انگار شیر آب باز کردن تو بینیم، از طرفی بینیم ... اهاااا فهمیدم ایشالا این دفعه اکیِ اکی میشه