2821
2789
عنوان

معتاد شدم

357 بازدید | 17 پست

معتاد خونه شدم اصلا نمیخوام از خونه برم بیرون همش دوس دارم بمونم خونه انگار خیلی راحتم خیلی بم انرژ میده بیرون ک. میرم همش حس بد انرژی منفی خیلیی ازاردهندس کسی هست مثل من باشه؟

بیشرف تر از مردی که برام درخاست بده نیست!

نمیدونم چرا منم وقتی میرم بیرون دقایق اول پر انرژیم ولی بعدش خسته میشم دوست دارم برگردم خونه

هیجا خونه آدم نمیشه

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من منم خونمونو دوس دارم بعضی وقتا دلم نمیخاد برم بیرون افسرده هم نیستم اونقد موندم عادت کردم

یبار تو مسابقه گلزار یه پسره با باباش اومده بود دانشجو پزشکی بود پسره، یهو پدرش نه گذاشت نه برداشت برگشت گفت پسرم خونگیه🤣🤣🤣

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊

من منم خونمونو دوس دارم بعضی وقتا دلم نمیخاد برم بیرون افسرده هم نیستم اونقد موندم عادت کردمیبار تو ...

دقیقن منم همینطور،

😂😂😂

احتمالا درونگرایی

ولی ب من بیرون رفتن انرژی میده

هر روز بچهامو میبرم پارک تا بازی کنن

وقتی تو خونه باشم همش باید باهاشون سر و کله بزنم اونحا دیگه حسابی خسته میشن وفتی برمیگردیم اروم میشن

004/10/6/16

قبلااین موقع همه توخریدوخونه تکونی عیدبودن هی قدراوناروهم ندونستیم دیگه ادم حال هیچی نداره

وای دقیقن چقد حس عیدو سال جدیدو داشتیم دیگه هیچی حسش نیس

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز