2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالا هممون پولدار بشیم

رسانه یه کاری کرده به جای اینکه ما طلبکار باشیم از ملتی که نمیفهمن، اونا از ما طلبکارن و فحش میدن. 😏 به جای اینکه ما شاکی باشیم از دروغ هاشون و بی سند و مدرک حرف زدنشون، از بی سوادیشون، از انتخابهای غلطشون، محکومیم و باید جواب پس بدیم. 🫤 به جای اینکه ما بگیم چرا حرف رسانه دشمن رو باور میکنی، اونا میگن چرا حقیقت رو باور میکنی 🙄 به جای اینکه ما شاکی باشیم به خاطر از دست دادن عزیزای قشنگمون، اونا شاکی ان از حادثه تلخی که خودشون رقم زدن 💔 جای اینکه منطقی حرف بزنن، فقط فحش و توهین بلدن 🤬 نه ایدئولوژی دارن نه تفکر سیاسی واحد 🤡 اونم درمقابل تفکری که زمان خودش کلی اندیشمند و نویسنده و کتابخون داشته و هنوزم داره 📕 ولی ماه پشت ابر نمیمونه، هوچیگری و کولی بازی بالاخره رسوا میشه و علم و دین و عقل پیروزه... 😉

هیچکدوم از اینایی که گفتی ندارم ولی چجوری پول درمیاد باهاشون؟ کد معرفی بفرستی به یه نفر بهت پول میدن؟

چای اش را تمام کرد و گفت: چطور انقدر خوب دیگران را دلداری می دهی؟ خندیدم و گفتم : حرف هایی را میزنم که دوست داشتم دیگران به من بگویند.

هیچکدوم از اینایی که گفتی ندارم ولی چجوری پول درمیاد باهاشون؟ کد معرفی بفرستی به یه نفر بهت پول میدن ...

اره مثلا من تقریبا ۱نیم در اوردم خیلی خوشحال میشدم اگ دعوت ها مو میزدی

ک ن خ 😊🤍

هیچکدوم از اینایی که گفتی ندارم ولی چجوری پول درمیاد باهاشون؟ کد معرفی بفرستی به یه نفر بهت پول میدن ...

بلوQ37JBQ

صرافXZRYC

میلیmilli-i3rdf

ملی گلدMGpyL2R8NMkm

خواهرانه اگ هر کدومشون و بزنی خوشحال میشم

ک ن خ 😊🤍

بلوQ37JBQصرافXZRYCمیلیmilli-i3rdfملی گلدMGpyL2R8NMkmخواهرانه اگ هر کدومشون و بزنی خوشحال میشم

میلی رو نصب کردم کد شمارو زدم ولی پولی برام نیومد

چای اش را تمام کرد و گفت: چطور انقدر خوب دیگران را دلداری می دهی؟ خندیدم و گفتم : حرف هایی را میزنم که دوست داشتم دیگران به من بگویند.

آهان الان فهمیدم باید پنج نفر بشه😅

دیگه کد نداری واسه میلی؟

خب حالا با گوشی خانواده کد خودتونو بزنید

باشه ممنون عزیزم

آهان الان فهمیدم باید پنج نفر بشه😅دیگه کد نداری واسه میلی؟

نه میلی اینجوری نیست مثلا اگ متاهلی با گوشی همسرت همینجور که کد منو زدی کد خودتو بزن ۱۰۰ میره تو میلی خودت بقیه هم همین جور فقط متا بانک که با ثبت نام ۱۰۰ میده

ک ن خ 😊🤍

میشه توام کد منو بزنی

خب با هر کارت ملی یه بار میشه ثبت نام کرد مثلا الان تو کد منو تو بلو بزنی حساب باز کنی بعد میتونی کد خودتو با گوشی اعضای خانواده بزنی هر نفر که بزنه ۱۵۰ میده بلو

ک ن خ 😊🤍