97sepi97 مدیر عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 248 عنوان خیلی سخته | مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 18 پست اینک چند ماه پیش ب خونه نو و وسایل نو و لباس عروس فکر کنی و ذوق کنی بعدش همه چی خراب شه رو سرت و الان آرزوی مرگ کنی خیلی سخته دیروز | 21:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آموکسیسیلین عضویت: 1404/09/25 تعداد پست: 729 چند بار گفته بود خودکشی میکنه حرف زدیم.سری اخر ب من نگفت هیچی ک ایکاش میگفت.ممنون ازت نگفت بخاطر چی همچین حرفی میزنه؟ قاتل عفونت های باکتریایی
97sepi97 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 248 نگفت بخاطر چی همچین حرفی میزنه؟ با من دعوا میکرد میگفت این حرف رو میگفت فقط بخاطر من زنده اس اما خب اونروزی ک خودش زد دعوا نکرده بودیم و قرار بود چند وقت بعدش ازدواج کنیم
آموکسیسیلین عضویت: 1404/09/25 تعداد پست: 729 با من دعوا میکرد میگفت این حرف رو میگفت فقط بخاطر من زنده اس اما خب اونروزی ک خودش زد دعوا نکرده بود ... هر چی بوده دلیلش تو نبودیاون بخاطر تو تا اینجا هم ادامه دادهمرگ بنظرم ارامش مطلقه اون به ارامش مطلق رسیدهشما هم یه مدت بگذره ایشالا از فاز غم میای بیرون و یه بخت خوب ایشالا نصیبت میشه قاتل عفونت های باکتریایی