ppppppo مدیر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 450 عنوان شام چیه | مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 53 پست شام چی دارید.😊امشب حرف اولو شخصیت میزنه ن زیباییی . دیروز | 19:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ppppppo مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 450 دمی گوجه شل شده😢🤣 الان همسرم بیاد میخنده بهم خوبه دعوات نمیکنه حرف اولو شخصیت میزنه ن زیباییی .
دمپاییصورتی عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6310 املت یا نیمروسمبوسه شوهرم داره املت میپزه ب سختی راضی شد بپزه ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
ppppppo مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 450 شوهرم داره املت میپزه ب سختی راضی شد بپزه شب میگه باس جبران کنی😅😅😅 حرف اولو شخصیت میزنه ن زیباییی .
دمپاییصورتی عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6310 شب میگه باس جبران کنی😅😅😅 از دس تو ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
لبوبوووو عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 336 خوبه دعوات نمیکنه وای نههههه اصلا این طوری نیس، خدایی دستپختم خوبه همه تعریف میکنن😅 ولی مشکل از برنجه حتی ساده هم درست میکنم ظاهرش انگار شفته س ولی دونه هاش خوب نپخته، فروشنده میگه چون تازه س این طوری میشه🥴 خداروشکر اخرشه دیگ کاربر جدید نیستم😁
دمپاییصورتی عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6310 وای نههههه اصلا این طوری نیس، خدایی دستپختم خوبه همه تعریف میکنن😅 ولی مشکل از برنجه حتی ساده هم درس ... مام یبار خریدیم اینمدلی بود اسمش خوشپخت بود ظاهرش شفته بود میریختی تو ظرف صدای نپخته میداد ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
لبوبوووو عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 336 مام یبار خریدیم اینمدلی بود اسمش خوشپخت بود ظاهرش شفته بود میریختی تو ظرف صدای نپخته میداد خیلی رو اعصابه 😬 کاربر جدید نیستم😁
monajoonnnnn عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 1760 چجوریه خمیرش خمیر پیتزا هست .مواد داخلش سیر کبابی و کره و پیازچه خورد شده و روش پنیر پیتزا میزنیم و میزاریم تو فر سینگل به گوری تا ابد
monajoonnnnn عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 1760 چیه خمیرش خمیر پیتزا ..مواد روش پیاز چه و سیر کبابی و کره و روش پنیر پیتزا میزنیم سینگل به گوری تا ابد