2777
2789
ااز دو سالگی تشنجش شروع شد و تحت نظر دکتر بوده تا الان.نه تهران نیستم ولی دکترش همدانهیه دوره ۶ ماهه ...

ریسپریدون ضرر نداره ؟ دکتر به بچه من داده تشخیص بیش فعالی داده البته گفت داره میره چون زیر سه ساله قاطع نگفت اما چون فقط کلمه میگه جمله نمیگه براش گفتاردرمانی و کاردرمانی تجویز کرد

خدایاشکرت

ریسپریدون ضرر نداره ؟ دکتر به بچه من داده تشخیص بیش فعالی داده البته گفت داره میره چون زیر سه ساله ق ...

به حرف دکترش گوش بده هر چی گفت انجام بده

بچه های دوستم بیش فعال نبودن ولی خیلی تاخیر در رشد داشتن تو راه رفتن حرف زدن تو رشد و ...

کار درمانی و گفتار درمانی رفتن بعد از یکسال هم راه رفتن هم حرف زدن

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حرف دکترش گوش بده هر چی گفت انجام بدهبچه های دوستم بیش فعال نبودن ولی خیلی تاخیر در رشد داشتن تو ...

دخترم اصلا تاخیر نداره یکسالش بود راه میرفت

دکتر فقط گفت رو به بیش فعالی میره و عدم تمرکز داره توجه اش خوبه به حرفت گوش میده اما حوصله پازل اینا نداره خراب میکنه همه چیو

خدایاشکرت

عدم تمرکز نداشتی ؟من خودمم دبیرستانو فرزانگان خوندم خیلی سالها پیش اما بیش فعالی نداشتم اما بچمو دکت ...

اره اتفاقا من ورژن نقص توجهش رو داشتم همین عدم تمرکز که شما میگی

من رو از بچگی توی ساید شیطنت و ورجه وورجه محدود کردن سر همین من درون ریزی داشتم

فارغالتحصیل فرزانگان،رتبه سه رقمی کنکور،دانشجوی پزشکی و مشاور کنکور،هنرمند و نقاش،نویسنده و دونده🫠

به حرف دکترش گوش بده هر چی گفت انجام بدهبچه های دوستم بیش فعال نبودن ولی خیلی تاخیر در رشد داشتن تو ...

قرص ریتالین هم میگن برای بیش فعالیه اما دکتر به بچم ریسپریدون داده کدوم بهتره میدونی؟

خدایاشکرت

اره اتفاقا من ورژن نقص توجهش رو داشتم همین عدم تمرکز که شما میگیمن رو از بچگی توی ساید شیطنت و ورجه ...

خب باز با عدم تمرکز چطور تونستی اینقدر خوب درس بخونی و قبول بشی کنکور من همش نگرانم بچم فرزانگان نره نتونه دانشگاههای خوب بره بخاطر عدم تمرکز که دکترش تشخیص داده ؟

خدایاشکرت

خب باز با عدم تمرکز چطور تونستی اینقدر خوب درس بخونی و قبول بشی کنکور من همش نگرانم بچم فرزانگان نره ...

نه بابا اصلا نگران نباشین موفقیت خیلی به هوش و استعداد و تلاش بچه ربط داره

داروها هم حکم کمکی دارن و کاستی هاش رو برطرف میکنن

کلا ممکنه کنکور براش سخت باشه ولی قبولی فرزانگان براش راحتتر خواهد بود

فارغالتحصیل فرزانگان،رتبه سه رقمی کنکور،دانشجوی پزشکی و مشاور کنکور،هنرمند و نقاش،نویسنده و دونده🫠