2777
2789
فعلا تو ترم ۲ عجله نکن رشتت چیه؟میتونی اگه هر ترم معدل الف بشی میتونی تا ۲۴ واحد برداریمن الان خودم ...

مهندسی صنایع غذایی

فارسی رو ترم یک پاس کردم . این ترم که هنوز همه اساتید نمرات وارد نکردن ببینم معدلم چنده وگرنه خیلی دوست داشتم ۲۴ واحد بردارم

شبی رها خواهم کرد...! این زندگی پر دردم را...!️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهندسی صنایع غذایی فارسی رو ترم یک پاس کردم . این ترم که هنوز همه اساتید نمرات وارد نکردن ببینم معدل ...

از من ب تو نصیحت ۳ ترم اول رک ۲۰ واحد ۲۱ واحد ک برداری همه رو پر میکنی دیگ نیازی ام ب تابستون نداری

لطفا برای اینکه ب نیتم برسم دعام کنید

اره اگه اونم ظرفیت بدن بتونی برداری خوبه

خدا کنه ظرفیت بدن وگرنه من ۱۳ واحد نتونستم بیشتر بردارم یه دو واحد تخصصی مونده که اونو دانشگاه گفت نگران نباش اون تخصصی مشکلی نیست ظرفیت داره اما برای عمومی ها میترسم

خدا کنه ظرفیت بدن وگرنه من ۱۳ واحد نتونستم بیشتر بردارم یه دو واحد تخصصی مونده که اونو دانشگاه گفت ن ...

کد های درس هارو تو تلگرامت بنویس ب ترتیبی ک مهمه برات

درس های تخصصی یا استاد هایی ک برات مهم ترن

بعد موقع انتخاب واحد

دوتا تب باز کن یدونه کروم یدونه ام تلگرام مثلا یا اصن تو اکسل بنویس

زود بیا از تل کپی کن برگرد تو کروم پیست کن سرعتت بالا باشه

همیشه اگه ۱۲ انتخاب واحدته ۱۱ و ۵۵ دیقه برو تو سایت بازی بازی کننن از اعتراض برو تو مدیریت تو کارنامه تو سایت بچرخ اگه نچرخی خووش میندازتت بیرون یهو هنگ میکنه

بعددددد تو گوشیت نگا کن دقیق ک شو ۱۲ برو رو انتخاب واحدددد همونجوری کپی پیست کن سریع

سر ۳. دیقه همه واحداتو برمیداری🫠😂💋

کد های درس هارو تو تلگرامت بنویس ب ترتیبی ک مهمه برات درس های تخصصی یا استاد هایی ک برات مهم ترنبعد ...

سر این ترم هم همین کارو کردم تمام کد های درس و ساعت هایی که میخواستم رو برگه نوشته بودم کنار دستم اما هر جی تو آموزشیار کد درس و اسم درس میزدم همش مینوشت جستجو ای نداشت آخر مجبور شدم سریع خودم رسوندم کافی نت چون دیر شده بود فقط تونست ۱۳ واحد برام برداره همه کلاس ها و اون تایم هایی که میخواستم ظرفیت پر شده بود

سر این ترم هم همین کارو کردم تمام کد های درس و ساعت هایی که میخواستم رو برگه نوشته بودم کنار دستم ام ...

خب اشتباهتت همینه دیگ برگه چیه دختر باید تایپ شده داشته باشیییی

با لبتاب یا کامپیوتر

دوتا صفحه رو باز نگه داری بیای مثلا از تو نوت کپی کنی

بیای تو کروم پیست کنی

بدون اینگه از برنامه خارج شیی نبندی کامل بین دوتا تب باشی

خب اشتباهتت همینه دیگ برگه چیه دختر باید تایپ شده داشته باشیییی با لبتاب یا کامپیوتر دوتا صفحه رو با ...

با گوشی میخواستم انجام بدم 🤦♀️🤦♀️نمیدونم چرا هر چی کد ارائه میزدم واسه من نمیاورد بعدا رفتم دانشگاه مدیر دانشکده کفت باید به جای کد اسم درس با درصد میزدی ولی اخه بقیه همکلاسیم ها هم با کد درس انتخاب واحد کرده بودن نمیدونم چرا برا من نیاورد

خواهش میکنم خوشگل خانم موفق باشیی ماهم ترم ۲ بودیم بهمون یاد دادن وظیفمونه ک بگیم

قربونت برم مرسی برای جبران زحماتت برای امضات دعای ویژه میکنم ان شاءالله هر آنچه که خیر و صلاحت هست بهش برسی