2777
2789
عنوان

حس ششم بیاا

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 36 پست
چ جالب 😂 من همینجوری گفتم قدت بین ۱۶۰ تا 165؟؟ خیلی گریه میکنی یا نشخوارفکری داری ؟

بگو عین سگ پشیمونه یا نه میدونه چیو از دست داده 😂

نه اصراری به زندگی دارم نه اصراری به مرگ، یعنی اگر گلوله ای به سمتم شلیک شود سرم را خم نخواهم کرد، یعنی اگر برای بریدن این رگ تیغ در خانه نباشد تا مغازه نخواهم رفت.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حسم پس متوسط هس خیلی عالیم نیس 😂 خودمو کشف کردم اینجاحالا شماهم اگ دوس داشتی در موردم بگو

مهربونی شوخ طبعی گاهی هم درونگرا خجالتی

نه اصراری به زندگی دارم نه اصراری به مرگ، یعنی اگر گلوله ای به سمتم شلیک شود سرم را خم نخواهم کرد، یعنی اگر برای بریدن این رگ تیغ در خانه نباشد تا مغازه نخواهم رفت.

حسم پس متوسط هس خیلی عالیم نیس 😂 خودمو کشف کردم اینجاحالا شماهم اگ دوس داشتی در موردم بگو

حست راجب محمد چی میگه

خوشش میاد یا نه😂🕊️

مثل مویت حرف مردم را رها کن پشت گوش...🦢

یکی بگو حالا

بهمن

بگو عین سگ پشیمونه یا نه میدونه چیو از دست داده 😂

راجع به این موارد میترسم یچیز اشتباه بگم الکی فکرت درگیر بشه عزیزم

ولی حس میکنم اون آدم خیلی اذیتت کرده و یکم مغرور و لجباز هس با اینکه میدونه اشتباه کرده ولی اشتباهشو گردن نمیگیره

یکی بگو حالا

البته ته دلم میگه آذر گیج شدم کلا😂

اذرم

بابا گفتم بخدا یه چیزی ته دلم اینو میگه 😂

ایا م بهم پیام میده باز؟ب فکرمه؟و اون د بفکرمه؟

نمیدونما ولی نه فک نکنم پیام بده

مهربونی شوخ طبعی گاهی هم درونگرا خجالتی

آفرین شما هم حست خوبه دقیقا همین ویژگی هارو دارم 😍

عزیزم اگه امکانش هس این سوالمو میگی بنظرت زمان ازدواجم کی هس و نحوه آشنایی به چه صورته و چجورشخصیه مرسی گلم