2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 24 پست
خب فرقون تو این موضوع هست ک بحثتون شده بعد ب پسرش گفته ک ب زنت بگی بیاد دعوت کرده دیگه سخت نگیر اگه ...

همیشه زنگ زده تازه اون حرف درستی نزده منم نمیرم احترامم بیشتره و ارزشم

اره بخدا خوشبحال کسی ک جداست

اگه این خونه سندش مال خودتونه بدینش دست مستاجر

برید جای دیگه زندکی کنید

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب من زنگ نزده اصلا ب پسرش گفته پشت گوشی بگوش بیاد مگ فرق من با اون عروسش چیه ک زنگ زده بهش چرا اونو ...

اصلا زنگ میزد دعوتت هم میکرد نباید میرفتی، ارزش خودتو حفظ کن، دفعه بعدم همچین حرفی رو زد جوابشو بده که بشه بار آخرش

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

ب من زنگ نزده اصلا ب پسرش گفته پشت گوشی بگوش بیاد مگ فرق من با اون عروسش چیه ک زنگ زده بهش چرا اونو ...

همونجا بهش میگفتی به شما ربطی نداره احترام خودت رو نگه دار، تا دلت خنک بشه چرا جواب ندادی که تو دلت بمونه؟

برو یه وقت که جمع ساکته و همه حواسشون هست با خنده بگو مادر جون چی شد برای شوهرم زن پیدا کردی؟ بقیه گفتن چی شده بگو با شوهرم دعوام شد مادر جون بجای پا در میونی گفت بزار بره برات زن پیدا میکنم تا جلو بقیه عروس دامادش خفت بکشه

اصلا زنگ میزد دعوتت هم میکرد نباید میرفتی، ارزش خودتو حفظ کن، دفعه بعدم همچین حرفی رو زد جوابشو بده ...

شوهرم هی گف بیا همه هستن گفتمش کسی دعوت نکرده نمیرم رفت مادرشو گذاشت زنگ بزنه حالا هم میرم سر سنگین بعد اونم دیگ نمیرم تا خودش بگه

برو یه وقت که جمع ساکته و همه حواسشون هست با خنده بگو مادر جون چی شد برای شوهرم زن پیدا کردی؟ بقیه گ ...

بیخیال نمیخام بحث بشه ولی دیگ خودمو دارم بلدم چظور رفتار بکنم اولین قدم عزت خودمو داشتم ک گذاشنم زنگ بزنه تا خوده شوهرمم بفهمه