2777
2789
عنوان

خداجون از وسوسه نجاتم بده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 9371 بازدید | 771 پست

✅«از تو حرکت از خدا برکت».

و من یهاجر فی سبیل الله یجد فی الارض مرغماً کثیراً وسعة؛

کسی که در راه خدا هجرت کند، جاهای امن فراوان و گستردهای در زمین مییابد.

(📚سوره #نساء/ آیه 100)

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

#یاالله

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فِى التَّوراةِ: يا بَنى آدَمَ! أَطيعُونى بِقَدْرِ حاجَتِكُمْ اِلَىَّ وَاعْصُـونى بِقَدْرِ صَبْرِكُمْ عَلَى النّـارِ، وَ اعْمـَلُوا لِلدُّنيا بِقَـدْرِ لَبْثِـكُمْ فيها وَ تَـزَوَّدُوا للاِخِرَةِ بَقَدْرِ مَكْثِكُمْ فيها. حديث

در تورات آمده است: اى فرزندان آدم! مرا به اندازه اى كه به من نياز داريد، اطاعت كنيد، و مرا به اندازه صبرتان برآتش دوزخ، معصيت كنيد، براى دنيا به اندازه اى كه در آن مى مانيد كار كنيد، و ... براى آخرت، به اندازه اى كه در آن مى مانيد، توشه برداريد

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

🔴 و اینڪ آخـــــرالزمــــان

✍ امتحانِ فقر و گرسنگی و ثروت برای عموم آدمهاست.

●اما یه امتحان خاص هست که فقط مال اونیه که ادعا داره.

مال مدعیِ ظهوره. مال مدعیانِ ایمانه!

●در غــــــــربالهای آخــــــرالزمانی گلیمتون رو بیرون بکشید.

●یکی از امتحانات سخت مال اونیه که رزق و روزی رو به دست فرعونِ زمان آمریکا میدونه.

●من اگه توی کمد خونهام، تا گاوصندوق خونهام ورقورق دلار باشه، معلومه دلم نمیخواد حالا حالاها موسی از نیل عبور کنه!

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

🔴 و اینڪ آخـــــرالزمــــان✍ امتحانِ فقر و گرسنگی و ثروت برای عموم آدمهاست.●اما یه امتحان خاص هست ک ...

☀️امام رضا علیهالسلام فرمودند:

آنچه آرزوش رو میکنید و آنچه چشمتون به دنبالشه (ظهور) اتفاق نمیافته تا جدا بشید!

از شما کسی نمیمونه جز مختصر، مختصر، مختصر،

خیال کردید رهاتون میکنیم و امتحان نمیشید؟

ببینیم کیا اهل جهاد و صبرن؟

●غــــــــربالهای آخــــــرالزمان،

غربال جداسازیِ مجاهدین و اهل صبر از اوناییه که دینداری عافیتطلبی دارند.

●ریزشها رو جدی بگیریم ...

●برای همدیگه دعا کنیم ...

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

💌 #حدیث_روز

امام علی (ع):

ثُمَّ أَنزَلَ عَلَيهِ الكِتابَ... وَعِزّا لاتُهزَمُ أَنصارُهُ... ؛

«قرآنى كه بر پيامبر نازل شد... عزتى است كه هوادارانش شكست نمى خورند...».

📚نهج البلاغه(صبحی صالح) ص315 ، خطبه 198

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

قالَ اللّه ُ جل جلاله لِداوود عليه السلام: اَحِبَّنى وَ حَبِّبْنى اِلى خَلْقى. قال عليه السلام: يارَبِّ نَعَمْ، اَنَا اُحِبُّكَ فَكَيْفَ اُحَبِّبُكَ اِلى_'feخَلْقِكَ؟ قَالَ: جل جلاله اُذْكُرْ اَيادِىَّ عِنْدَهُمْ فَاِنَّكَ اِذا ذَكَرْتَ ذلِكَ لَهُمْ اَحَبُّونى. حديث

خداوند به داود عليه السلام فرمود: مرا دوست بدار و مرا در نظر مخلوقاتِ من نيز محبوب بگردان. گفت: پروردگارا! باشد. من تو را دوست دارم، ولى چگونه تو را محبوبِ آفريدگانت بسازم؟ فرمود: نزد آنان، نعمتهاى مرا ياد كن. يقينا وقتى نعمت هاى مرا براى آنان ياد كردى، مرا دوست خواهند داشت.

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

✍🏻استاد پناهیان :

یکی از وقتهایی که فرصت گناه، خیلی برای انسان پدید میآید،

✓بعد از یک ماه رمضان

✓یک حج

✓یک زیارت کربلا

✓یک شب قدرِ خوب

✓یک نماز شبِ خوب و.... است.

☝️حواستان باشد؛

هر موقع یک زحمت سنگینی کشیدید،

یک کار خوبی انجام دادید

و یک حال خوبی پیدا کردید

منتظر باشید خدا یک زمینه ای ایجاد میکند

که اگر مراقب نباشید ممکن است دچار گناه شوید

البته این زمینهای که خدا ایجاد میکند؛ برای این است که شما خرید کنید

و خوبی هایی که شروع کرده بودید برای خودتان تثبیت کنید

و اِلّا خدا که نمیخواهد بندگان خودش را اذیت کند..

✅خوبی هایتان را محافظت کنیــــــد

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

حدیث قدسی:

يا داوُدُ! بَلّـِغْ اَهْلَ الأَرضِ اِنّى حَبيبُ مَنْ اَحَبَّنى وَ جليسُ مَنْ جالَسَنى وَ مُؤْنِسٌ لِمَنْ اَنِسَ بِذِكْرى وَ صاحِبٌ لِمَنْ صاحَبَنى وَ مُختارٌ لِمَنِ اخْتارَنى وَ مُطيعٌ لِمَنْ اَطاعَنى . . .
اى داود! به زمينيان برسان كه: من دوست كسى هستم كه مرا دوست بدارد، همنشين كسى هستم كه با من همنشينى كند، همدم و مونس كسى هستم كه با ياد من اُنس داشته باشد، همراه و هم صحبت كسى هستم كه با من مصاحبت كند، كسى را بر مى گزينم كه مرا برگزيند

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم