2777
2789
عنوان

شغل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 48 پست
یعنی شما دلت میخواد همسر صبح تا شب سر کار باشه و خسته و کوفته برسه خونه. بعد خودتون تو خونه راحت است ...

چرا فکر میکنید من استراحت میکنم من خودم نصف روز سرکار هستم ،، تمام کارهای خونه هم با خودم هست ،، مگه بقیه مردم دارن چجوری زندگی میکنند تو این اوضاع گرونی شوهر های شما دارن استراحت میکنند و زندگی میچرخه ؟ مرد وظیفه شه کار کنه ،، آدم تو بازنشستگی انقد استراحت میکنه که خودش خسته میشه ،، جوانی وقت پیشرفت. هست وقتی پول نداشته باشیم گردش و تفریحی هم نمیمونه شما مثل اینکه خبر از گرونی ندارید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرف هاتون منطقی درست هست ،بایدتکرار کنین با نرمی بهش بگین نه بادعوا و لج

آخه من موندم این خانم ها وضع جامعه را نمیبینند ؟ شوهرم اگه نصف روز بره سرکار فقط بیست تومن میگیره ،، بیست تومن کجای زندگی منو پر میکنه. ؟ وظیفه مرد کار کردن هست بشینن تو خونه بادشون بزنیم ؟

چرا فکر میکنید من استراحت میکنم من خودم نصف روز سرکار هستم ،، تمام کارهای خونه هم با خودم هست ،، مگه ...

شوهر من تدریس میکنه هفته ای دو روز فول تایم هست. و سه روز نیم وقت. ولی نمیگم بره جایی دیگه تا شب کار کنه اونم آدمه. گناه نکرده مرد شده. خودمم شیفت صبح سرکارم از شنبه تا چهارشنبه

شوهر من تدریس میکنه هفته ای دو روز فول تایم هست. و سه روز نیم وقت. ولی نمیگم بره جایی دیگه تا شب کار ...

منم اگه درآمدش با نصف روز کفاف میداد حرفی نداشتم ،، ولی ایشون نصف روز که میرن بیست میلیون میگیرن ،، بیست تومن کجای زندگی منو پر میکنه ؟ یه کم منطقی باشید لطفاً ،، واحدی که ما خریدیم پنجاه متره و بدون پارکینگ آسانسور هست ،صرفا از مستأجری بهتره ،، من دوست دارم عوضش کنیم

آخه من موندم این خانم ها وضع جامعه را نمیبینند ؟ شوهرم اگه نصف روز بره سرکار فقط بیست تومن میگیره ،، ...

خب نباید مقایسه کنند شرایط یک زندگی برای همه زندگی ها ،دیک لزوم نمیشه براشون یک شیفت کافیه ولی برای یک زندگی حتی سه شیفت هم کم هست ،مقایسه کردن اشتباه باید شرایط هر زندگی ببینن

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
خب نباید مقایسه کنند شرایط یک زندگی برای همه زندگی ها ،دیک لزوم نمیشه براشون یک شیفت کافیه ولی برای ...

من فقط میگم یک شیفت کار کردن برای اون مردی هست که با یک شیفت حقوق خوب میگیره نه که یک شیفت بگیره چندرغاز بگیره بعدم بیاد بخوابه تو خونه که صرفا خسته نشه ،، وقتی بازنشسته شدن انقد بخوابن که خودشون خسته بشن

منم اگه درآمدش با نصف روز کفاف میداد حرفی نداشتم ،، ولی ایشون نصف روز که میرن بیست میلیون میگیرن ،، ...

اگه درآمدش این هست حق میدم ناراحت باشی اما بهش زور نگو مردا از زور متنفرند

بزار پول جمع کنه مغازه بزنه والا دانشگاه هم یه مقدار بیشتر از همسر شما به همسر من میده گل بگیرند درشو

خودمم همینطور ما هم تازه خونه خریدیم قسط داریم

خدا کمک کنه به همه مون و وضعیت کشورمون درست بشه.

من فقط میگم یک شیفت کار کردن برای اون مردی هست که با یک شیفت حقوق خوب میگیره نه که یک شیفت بگیره چند ...

اره آبجی ولی خب باید متوجه بشه حرفاتون این متوجه کردن سخته ،خدا خودش کمک تون کنه

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
خب نباید مقایسه کنند شرایط یک زندگی برای همه زندگی ها ،دیک لزوم نمیشه براشون یک شیفت کافیه ولی برای ...

وقتی پول نباشه نه گردشی هست نه تفریحی نه سفری ،، استراحت وقتی خوبه که پول داشته باشی ،، استراحتی که با بی پولی مساوی باشه به چه درد میخوره ؟ما قبلا با اینکه مستاجر بودیم خیلی بهتر زندگی میکردیم ،، چون پول داشتیم

اره آبجی ولی خب باید متوجه بشه حرفاتون این متوجه کردن سخته ،خدا خودش کمک تون کنه

آره خواهر گلم من بی رحم نیستم ولی من میگم مرد وظیفه شه تامین کنه و نباید به فکر استراحت مرد بود بازنشستگی برای استراحت هست نه سی سالگی اون جوانی ،،

وقتی پول نباشه نه گردشی هست نه تفریحی نه سفری ،، استراحت وقتی خوبه که پول داشته باشی ،، استراحتی که ...

اینجوری خونه داری هم واقعا سخته

آره خواهر گلم من بی رحم نیستم ولی من میگم مرد وظیفه شه تامین کنه و نباید به فکر استراحت مرد بود بازن ...

آقام ،متوجهم ک خانم خوب و بامعرفتی هستین چون خودتون هم بیکار نشستین توخونه دارین میرین سرکار

اگه درآمدش این هست حق میدم ناراحت باشی اما بهش زور نگو مردا از زور متنفرندبزار پول جمع کنه مغازه بزن ...

آره حالا خودم هم تشویقش میکنم کمکش میکنم پول جمع کنه اصلا کارش بگیره شاگرد بذاره