راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عجب،تو چرا بدت میادخب هستکمتر بدزدن تا مردمم جای خواب خوب داشته باشن
ببین کاری به دولت ندارم،ولی اکثر کارتن خواهبها اعتیاد دارن حتی قبل اینکه اعتیادشون پیشرفت کنه جایگاه اجتماعی خوب و خانواده داشتن متاسفانه پیشرفت اعتیادشون و نا امیدی از خوب شدن باعث شده از خونه و خانواده بزنن بیرون
فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترم تو همان شعر عاشقانه ای هستی که پاییز برایم سرود...همان دعایی هستی که مادرم در حقم کرد...همان دل گرمی که از جانب خدا ست...تو تمام امید منی در پس تمام ناامیدی ها...عشق بی مثال و همان آرزوی برآورده شده...جان مادر دوستت دارم و دوستت خواهم داشت حتی اگر از من تنها خاطره و یادی به جا بماند...
دخترم تو همان شعر عاشقانه ای هستی که پاییز برایم سرود...همان دعایی هستی که مادرم در حقم کرد...همان دل گرمی که از جانب خدا ست...تو تمام امید منی در پس تمام ناامیدی ها...عشق بی مثال و همان آرزوی برآورده شده...جان مادر دوستت دارم و دوستت خواهم داشت حتی اگر از من تنها خاطره و یادی به جا بماند...