2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همشون یه روزی خانواده و کس و کار داشتن ولی وقتی گیر اعتیاد میفتن راه خروج ندارن بیشتر فرو میرن

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

همشون یه روزی خانواده و کس و کار داشتن ولی وقتی گیر اعتیاد میفتن راه خروج ندارن بیشتر فرو میرن

خیلدا اینجوری نیستن

مثلا یکی که میشناسم میخواد بره اونجا

حالا به هر دلیلی

عجب،تو چرا بدت میادخب هستکمتر بدزدن تا مردمم جای خواب خوب داشته باشن

ببین کاری به دولت ندارم،ولی اکثر کارتن خواهبها اعتیاد دارن حتی قبل اینکه اعتیادشون پیشرفت کنه جایگاه اجتماعی خوب و خانواده داشتن متاسفانه پیشرفت اعتیادشون و نا امیدی از خوب شدن باعث شده از خونه و خانواده بزنن بیرون

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو همان شعر عاشقانه ای هستی که پاییز برایم سرود...همان دعایی هستی که مادرم در حقم کرد...همان دل گرمی که از جانب خدا ست...تو تمام امید منی در پس تمام ناامیدی ها...عشق بی مثال و همان آرزوی برآورده شده...جان مادر دوستت دارم و دوستت خواهم داشت حتی اگر از من تنها خاطره و یادی به جا بماند...

چی هست جای خواب معتادا؟

جای خواب برای بی خانمانها

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو همان شعر عاشقانه ای هستی که پاییز برایم سرود...همان دعایی هستی که مادرم در حقم کرد...همان دل گرمی که از جانب خدا ست...تو تمام امید منی در پس تمام ناامیدی ها...عشق بی مثال و همان آرزوی برآورده شده...جان مادر دوستت دارم و دوستت خواهم داشت حتی اگر از من تنها خاطره و یادی به جا بماند...

خیلدا اینجوری نیستنمثلا یکی که میشناسم میخواد بره اونجاحالا به هر دلیلی

پاشو نزاره همشون اونجا یا ایدز دارن یا هپاتیت

شپش

تزریقی اند

شنیدم بو ادرار میدن نمیدونم

خرج کنه بره مسافرخونه

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

پاشو نزاره همشون اونجا یا ایدز دارن یا هپاتیتشپشتزریقی اندشنیدم بو ادرار میدن نمیدونمخرج کنه بره مسا ...

وای چقدر بد

این بنده خدا فقط چون دست و بالشون تنگه میخواد تای کم دستش باز میشه بره

ممنون گفتی

چششششمچه ربطی دارهخودتو با آمریکا مقایسه میکنی؟؟

چرا بقیه چیزا بقیه کارا رو پس با امریکااروپامقایسه میکنید عجبا هرجا به نفعتون بود مقایسه کنید هرجا به ضرربگید نه چه ربطی داره

2790
2823
2791
2779
2792