2777
2789
عنوان

به نظرتون سفر در زمان واقعیه❓️کتابی راجبش هست بخونیم❔️

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 212 پست
گلم تاپیکمو گزارش میزنی پاک شه 🙏

لطفا یه تاپیک دیگه بزن درخواست کن

ممنوعه تاپیک من میترکه ،میخوام صحبت کنیم

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن عزیزم خرام نیست اصن گلم کی گفته حرامه خود پیامبر گربه داشته

نشنیدم والا ولی هزاران دلیل علمی هست ک گربه و سگ با سوزن و امپول و حموم پاک نمیشن بلکه روده سگ ی انگل داره ک هیچ چیزی پاکش نمیکنه تلوزیون نشونش داد

من خیلی به اینچیزا علاقه دارم

منم خیلی قشنگن ،تصورشم قشنگه

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
لطفا یه تاپیک دیگه بزن درخواست کنممنوعه تاپیک من میترکه ،میخوام صحبت کنیم

ببخشید پاک کردم

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
ببخشید پاک کردم

ممنون

جدی انرژیشون اینقد قوی بوده ک برق تولید کنن 🙄😳😳

برق چیه عزیزم انرژی وقتی بالا باشه تو میتونی با سرعت نور حرکت کنی البته همه علم ها دست خداوند خداوند تصمیم میگیره چه مقدارش به انسان بده بر حسب لیاقت مثلا گذشته ها مثل مصر ثمود عاد اینا خیلیی قدرتمند بودن برو راجبشون تو قرآن بخون مثلا حضرت محمد از مسجد الحرام تا مسجد الاقصی با سرعت نور رفت همه چی حقیقت تو قرآن همه حقیقتا دنیا فقط ما رو با این زندگی بزرگی عادت دادن

برق چیه عزیزم انرژی وقتی بالا باشه تو میتونی با سرعت نور حرکت کنی البته همه علم ها دست خداوند خداوند ...

چه مدرکی هست که این حرفا درسته ؟؟

شاید ساختگی هست

نشنیدم والا ولی هزاران دلیل علمی هست ک گربه و سگ با سوزن و امپول و حموم پاک نمیشن بلکه روده سگ ی انگ ...

عزیزم یکی از یاران پیامبر به پدر گربه معروف بود ببین هیچ حیوانی نجس نیست ممکنه آلودگی باشه که اونم خداوند برای اون حیوان آفریده به انسان سرایت نمیکنه یه آزمایش بود شیر گذاشتن جلو گربه خورد گربه بعد آزمایش کردن دیدن همه میکروبا شیر از بین رفت وقتی گربه خوردش

من حس میکنم ممکنه کسایی باشن که تو آینده زندگی میکنن الان یعنی حس میکنم دنیای موازی هست

از اونجایی که میگن تعداد همزاد های ادم ۱۰ به توان۱۰۰ یا بیشتره ممکنه همین الان هم اونا توی جهان موازی باشن و از وجود ما خبر نداشته باشن ، یعنی جهان موازی هم همزمان با این دوره خودمون روی زمین باشه

Ten out of ten you're killin' it girl all without a man you killin' it girl

اونجا رو که عاااااشقشم باورت میشه من وقتی میرم شیراز پاسارگاد یا تخت جمشید از ذوق گریه میکنم خیلی ...

نقش رستم تو همون شیرازه

کرمانشاه کتیبه بیستون و مجسمه هرکول و طاق بستان رو داره

معبد آناهیتا تو شهر کنگاور و...