2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب فرش نمیشوری دیوارها رو تمیز نمیکنی

دیوارارو تمیز کردن نمیخواد.کاغذ دیواریه.

فرش هم دو ساله خریدم.تمیزه.من کلا فرش هارو تمیز نگه میدارم هر 7 یا 8 سال احتیاج به شستن پیدا میکنه.خونمم رفت و امد زیادی نداره.

اگر قرار باشه فرش بشورمم برای عید نمیشورم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

دیوارارو تمیز کردن نمیخواد.کاغذ دیواریه.فرش هم دو ساله خریدم.تمیزه.من کلا فرش هارو تمیز نگه میدارم ه ...

من برعکس همه کارا و عید میکنم

حتما باید فرشارو بشو م دیوارها هم رنگه حتما باید تمیزش کنم ولی همش میگم زوده کوتا عید

من برعکس همه کارا و عید میکنم حتما باید فرشارو بشو م دیوارها هم رنگه حتما باید تمیزش کنم ولی همش میگ ...

فرش های من تمیزه.

دیوار رنگ روغن احتیاج به تمیز کردن داره که خونه های جدید رنگ مات میزنن اصلا نباید دستمال کشید.

رفت و امد زیادی هم برای عید نداریم.

و اینکه هر وقت خونه کثیف باشه تمیز میکنم ،چون معتقدم خودم اصلی ترین هستم نه مهمان

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

مثل مادر مندائما درحال تمیز کاریه

الهی که همیشه مادرتون سلامت باشه اره دیگه بچه ها بزرگ میشن تشکیل خانواده میدن ما مادرا باید همیشه بفکر سر بلندی بچه ها باشیم پبش خانواده شوهر بیان دعوت کنیم تمیز میشه خونه اصل دل بچه هاس که شاد باشن عزیزم دخترم