2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هستم

گلم برداشت از این حرف چیه میگی

گفته برگشت افتاده یعنی چی گیج شدم

ببین در مورد اینکه میگی میخوای ببینی به شخص برمی گردی یا نه کلا این شخص نسبت بهت حس داره دوست داره خودشم سر یه دو راهی یه بلاتکلیفیه که تکلیفش الان با خودش مشخصه چون یه مقدار مشکلات داره بعضی وقتها نسبت به خودش و این رابطه یه جورایی دودل میشه ولی برگشت افتاده بین یک تا دو چهار وعده زمانی یه مقدار نوسان محدودیت هست فقط به خاطر شرایط خودش که یه مقدار به هم ریختگی در ذهنش درگیره ولی خیلی دوست داره به سمتت برگرده و خیلی دوست داره دنبال یه فرصت باشه که به یه بهونه ای بیاد سمتت و با شما کلا یه دیدار ملاقاتی رو داشته باشه و حرفاشو بزنه

21- مهر ن

گلم برداشت از این حرف چیه میگی

گفته برگشت افتاده یعنی چی گیج شدم

ببین در مورد اینکه میگی میخوای ببینی به شخص برمی گردی یا نه کلا این شخص نسبت بهت حس داره دوست داره خودشم سر یه دو راهی یه بلاتکلیفیه که تکلیفش الان با خودش مشخصه چون یه مقدار مشکلات داره بعضی وقتها نسبت به خودش و این رابطه یه جورایی دودل میشه ولی برگشت افتاده بین یک تا دو چهار وعده زمانی یه مقدار نوسان محدودیت هست فقط به خاطر شرایط خودش که یه مقدار به هم ریختگی در ذهنش درگیره ولی خیلی دوست داره به سمتت برگرده و خیلی دوست داره دنبال یه فرصت باشه که به یه بهونه ای بیاد سمتت و با شما کلا یه دیدار ملاقاتی رو داشته باشه و حرفاشو بزنه

21- مهر ن

احساس میکنم با کسی که خودت عاشقش میشی ازدواج میکنی اون شخص به احتمال زیاد متولد آذر ، یا اسفند، و آبان میتونه باشه اون خیلی کاری و وضع مالیش خوبه خیلی عاشقت انگار که همونی هستی براش که زن زندگی ، طرف خانواده دوسته خوشگل آشناییتون شاید توی پارک باشه مثل خودت جوون