2777
2789
پریتار بی سابقه ۳۰ تا ۴۰ تومن میگیره با تعرفه ولی معلم مدیر سابقه داره همون ۳۰ الی ۴۰ میگیره در ا ...

مطمئنی در جریان حقوقا هستی؟

از کی تا حالا اموزش پرورش اینقدر زیاد حقوق میده ما نمیدونستیم؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

حقوق معلم کمه ولی برا خانوما خوبه

پرستار طفلی اذیت میشن شيفت کاریشون خستگی

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ببین معلمی خیلییییی وقت آزاد داره مخصوصا اگر دبیر باشی

شما تصور کن چقدر تعطیلی دارن تو تقویم بدون تعطیلیایی که بخاطر شرایط مختلف پیش روشون قرار میگیره ولی پرستارا نه

بنظر من معلمی معقول تره همه چیز هم پول نیست

کاربری دست دو نفره دوستان

جدی میگی؟ پس فکر نکنم به ۳۰ تومن هم برسه....چه ظلمی میشه در حق کارمندای آپ

بله عزیزم من ۳ سال مدیر بودم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مطمئنی در جریان حقوقا هستی؟ از کی تا حالا اموزش پرورش اینقدر زیاد حقوق میده ما نمیدونستیم؟

پرستارو ک در جریان هستم چون خواهرم پرستاره

ولی معلم رو حدسی گفتم از رو شنیده ها

ولی بچها میگن مدیر فقط ۲ تومن بیشتر میگیره

اخه محل کار خودم اونایی ک سابقه دارن خیلی حقوقشون با ما فرق میکنه آپ ظلم میکنه

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
الان چقدر دریافتیتون هست حکمتون چقدره؟

۲۴ تومن حکم با دریافتی ۱۸ تومن برای پارسال که مدیر بودم

الان منهای ۲ تومنش کن

۲۲ حکم ۱۶ دریافتی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

۲۴ تومن حکم با دریافتی ۱۸ تومن برای پارسال که مدیر بودمالان منهای ۲ تومنش کن ۲۲ حکم ۱۶ دریافتی

چند سال سابقه هستید؟

ببخشید خیلی سوال میپرسم صرفا برا اطلاعات عمومی و اگاهی از وضعیت مشاغل دیگست

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
چند سال سابقه هستید؟ ببخشید خیلی سوال میپرسم صرفا برا اطلاعات عمومی و اگاهی از وضعیت مشاغل دیگست

۱۵

پرستار بیستره ولی معلم ماهی ۹۶ ساعت کار میکنه پرستار ماهی ۲۰۰ ساعت

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻